duminică, februarie 5, 2023
OPINIICare coloană?

Care coloană?

Zicea ieri Dan Bittman, pe care nu-l simpatizez deloc, că medicii ar trebui să fie primii care ar trebui să protesteze împotriva numărării bolnavilor de Covid precum steagurile lui Pristanda, deoarece nu se fac autopsii după decesele zise de coronavirus. „Pentru etica lor, pentru coloana lor profesională!”, a zis Bittman.

Etică?

Azi, a doua zi după ce Bittman a fost înjurat în toate felurile de „deontologi” și de „altruiștii” de serviciu, Dumnezeu a făcut, așa cum știe El mai bine, de ne-a expus în toată goliciunea noastră: penibili, mincinoși, meschini și lași.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Toată România a văzut meciul de la Sofia, pe DIGI (unde ăia care contestă ceva nu sunt scoși din conspiraționiști), cum peste 10.000 de oameni au fost prezenți la meciul dintre echipa locală și CFR Cluj (altă palmă dată de Dumnezeu, la Cluj fiind printre cei mai mulți adulatori ai covidului).

ZECE MII. Pozele astea nu sunt extrem de clare, dar în timpul meciului s-au văzut cadre clare, largi, în care oamenii stăteau unii lângă alții.

Intelectualilor, rafinaților, europenilor, îngrijoraților, ia explicați mă chestia asta! Ce face virusul ăsta? Se oprește la graniță cumva? După ce că e ultra-bisericos e și ultra-naționalist român?

Cum de nu trece mă în Bulgaria? Dar în Ungaria? Cum mă, cum?

E alergic la castraveți și la gulaș, sau cum? Sau pur și simplu, în țările astea sunt oameni SĂNĂTOȘI la cap și care nu înghit orice gălușcă servită și care înțeleg că nu trebuie să omori un popor întreg de teama unui virus gripal?

Cum măi doctorilor, care ați văzut meciul ăsta, mai puteți tăcea și lăsa ca copiii să stea cu masca pe față la școală? Cum?! Bulgarii ăștia nu se duc acasă la familia lor „să fie un pericol”, așa cum li se spune copiilor noștri?

În vară publicam poze de la evenimente din Serbia în care mii de oameni stăteau împreună. Șțiți că morți de covid a raportat Serbia azi, 22 octombrie? 2(DOI)!

La o populație de 7 milioane, 2 morți de covid. Noi, la 19 milioane, deci de 2,7 ori mai mulți, am raportat 98. Deci de 49 de ori mai mulți morți decât la sârbi. Și asta în condițiile în care „nebunii” de sârbi au fost la meciuri, concerte, TOT TIMPUL în care noi am stat ca morții-vii, chinuindu-ne copiii.

Deci, ce coloană și etică aștepți domnule Bittman, de la medici și de la români în general? Râmele au coloană?

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate