EDUCAȚIECapcanele educației sexuale în școli și explicația mizei acordului parental: ONG-uri care...

Capcanele educației sexuale în școli și explicația mizei acordului parental: ONG-uri care vorbesc oficial despre „stoparea mamelor minore” promovează ideologia de gen

Discuția momentului despre educația sexuală în școli continuă să țină capul de afiș al acestor zile, în ciuda tentativei Guvernului de a impune o soluție unilaterală, prin ordin de ministru.

Una dintre mizele importante ale legii este acordul parental. Președintele Iohannis și aliații săi din USRPLUS doresc să elimine acordul părinților, insistând ca acesta să fie prezumat.

Regizorul Bogdan Budeș a explicat de ce acordul parental este important. El a analizat cazul organizației Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), care se prezintă în public drept un ONG care urmărește reducerea numărului mamelor minore.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În realitate, arată el citând chiar de pe pagina organizației, SECS militează pentru ideologia de gen.

„Hotnews publică un interviu cu Gabriel Brumariu, „coordonator de proiecte la Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală (SECS), care a mers în sălile de clasă pentru a le vorbi elevilor despre educația sexuală.”

 Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Organizația are o denumire aparent inofensivă. Nu despre asta — despre contracepție — trebuie vorbit tinerilor pentru a stopa fenomenul „mamelor-minore”?
În realitate, activitatea organizației promovează ideologia identității de gen, după cum stă mărturie propria pagină de facebook.

Există o pletoră de astfel de organizații care abia așteaptă să intre în școli sub protecția unei legi privind „educația sexuală”.

Ăsta e motivul pentru care cei care militează pentru „educația sexuală” vor să elimine acordul părinților: una e-n gușă, alta e-n căpușă. Vreți să vă vină copilul acasă și să vă informeze că nu e băiat (sau fetiță) fiindcă a învățat la școală despre „libertatea afirmării identității de gen”? Că de acum încolo este „agender”? Sau „two-spirit”? Sau „non-binary pangender”? Vreți ca viața să vi se transforme într-un coșmar? Fiți pasivi!”, a scris Bogdan Budeș.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...