EDUCAȚIEUSR PLUS susține introducerea educației sexuale în școli din clasa a V-a...

USR PLUS susține introducerea educației sexuale în școli din clasa a V-a și eliminarea acordului părinților pentru participarea celor mici la aceste ore

În iunie 2020, Parlamentul a adoptat o lege prin care se prevedea educația sanitară a elevilor, doar cu acordul părinților.

Proiectul inițial prevedea educația sexuală explicită, fără acord parental. Klaus Iohannis a atacat actul normativ la CCR, spunând că, prin modul în care a fost adoptat, precum și prin conținutul normativ, încalcă Constituția.

CCR a decis că legea este constituțională, însă în 4 noiembrie 2020 președintele a trimis-o în parlament pentru reexaminare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Legea s-a întors în Parlament în noua legislatură și a fost dezbătută în Comisii. Mai precis, senatorii au discutat modificările cerute de președintele Iohannis, pe care le-au respins.

Cei de la USR PLUS au venit și ei cu amendamente:

– eliminarea articolului de lege care schimbă sintagma „educație sexuală” în „educație sanitară” și care condiționează participarea la aceste ore de acordul părinților

– introducerea orelor de educație sexuală din clasa a V-a

– predarea orelor de către cadre medicale

– posibilitatea ca părinții să-și retragă copiii de la aceste ore, la clasele V-VIII.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Reamintim că pentru menținerea acordului parental pentru educația sexuală din școli există o petiție publică, la care au semnat până acum aproape 30.000 de oameni.

De asemenea, cunoscuta organizație Alianța Părinților din România a trimis spre Parlament o cerere asemănătoare.

Părintele Dan Damaschin, unul dintre cei mai buni cunoscători ai mediilor defavorizate din România, ajutând zeci de mii de familii sărace, a spus că educația sexuală sau lipsa ei, n-are nicio legătură cu numărul mamelor minore. El afirmă că acest fenomen este încurajat de autorități și de traficanții de carne vie.

Pr. Damaschin susține că programele de educație sexuală au legătură doar cu promovarea agendei LGBT.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Senatorul PSD de Alba, Călin Gheorghe Matieș, a scris că pericolul propunerilor președintelui Iohannis era acela ca tinerii să fie ghidați spre homosexualitate.

„Din fericire, în comisia de muncă am reușit să respingem cererea lui Iohannis. Omul ăsta chiar vrea ca în școli copiilor să se predea de fragezi practica masturbării (după cum o cere OMS), dar pericolul din spate este altul, mult mai grav. Se vede deja în țări ca și Canada sau SUA: COPIII SĂ FIE GHIDAȚI SPRE HOMOSEXUALITATE! USR lasă impresia uneori că este plătit de ONG-urile LGBT. Altfel nu îmi explic…

USR-ul a sărit de fund în sus (nicio trimitere la homosexualitatea clamată la rang de doctrină de piticii lui Barna) că asta ne cere Europa!

ATENȚIE: accept pe oricine în jurul meu și nu voi discrimina pe nimeni după niciun criteriu, fie el și sexual. DAR SĂ ÎI SPUI COPILULUI de 6-7 ani al acestei țări cum să se masturbeze și să îi insufli în mod voit și conștient să își schimbe traiectoria sexuală…NICIODATĂ USR-IȘTILOR!!!

Nu mă credeți, uitați-vă la Canada!!! Asta vrem?? EU NU!!

USR-ul a vrut ca orele de sexualitate să fie ținute de ONG-uri și să nu facă parte din curricula Ministerului Educației!! Adică să vină oricine și să predea ce o vrea… Iar Ministerul Educației să nu aibă nimic de spus…

USR-ul și Iohannis au vrut astăzi ca elevii să fie obligați să participe la orele de educație sexuală. Adică să elimine acordul părinților!!! INACCEPTABIL!”, a scris el.

„NU voi accepta ca poveștile copiilor de 5-6 ani să li se citească povești cu un rege și un rege care alcătuiesc o familie și au și un copil și au trăit fericiți pentru că asta este NOUA NORMALITATE!

Cu orice risc, politic, electoral, uman: nu am nimic cu absolut nimeni și îi accept și chiar am apropiați cu orientări sexuale diferite de a mea! Sub plapuma voastră, faceți ce vreți! Dar nu încercați să mă obligați să transformăm toți copiii acestei țări în ceea ce nu sunt!!

Totul sub paravanul orei de educație sexuală”, a mai scris senatorul.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

7 COMENTARII

  • Pai s-ar gasi, dar sef acolo la spitalul respectiv este Arahat asta si daca ar trebui sa-si rezerve si el o camera acolo nu ar mai avea timp sa ne termine pe noi…

  • usr nu este un partid cu „tenta homosexuala”, ci usr este chiar PARTIDUL PEDERASTILOR și al tuturor napastuitilor vietii…

 1. O pâine ușoară pentru rezervorul de activiști. În generală într-a opta și în liceu, printr-a unșpea am avut profesoare de biologie(în liceu, dna era medic peste pensie) care ne învățau metode de prevenție, norme sanitare și boli cu transmitere sexuală care, cel puțin mie, mi-au prins bine în viață dar ce spun acești tavarișci azi este cu totul altă ciorbă. Cadrele medicale vor fi schimbate treptat cu activiști , de preferat din LGBTQTRALALA, care, se pare că sunt furnizori cvasi-exclusivi de tantră azi și-și doresc un fel de monopol de politsex. Nu au nimic cu biologia ci mai degrabă cu politica și îndoctrinarea.Să facă bine politicienii să se țină departe de familie pentru că nu cred că vor fi ciubucurile din Occident pe măsura șuturilor de acasă.

 2. Trebuie să afle lumea. DE aici v-a incepe declinul USR-ului.

  Totul până la copii.

  Religia se predă cu acordul părinților.
  Și educația lor sexuală cu masturbare la clasa a 5-a și istoria homosexualilor trebue condiționată de acordul părinților. Acolo se vor inghesui mii de perverși să preda copiiilor, ganditi-vă doar cate job-uri la buget implică această perversiune

  Cum naiba să predai educație sexuală 7 ani??? Ce naiba, e fizică nucleară? E algebră superioară?

  Ce le explici 7 ani din a 5-a in a 12-a? Cum se face? Nu! E clar că toarnă in cursuri toate pervwersiunile multicolore pe care pe promovează ambasadele și oengeurile.

  USR treebuie distrus

  • Așa se schimbă paradigma, așa alunecă fereastra Overton. Primele școli au fost în preajma bisericilor, înainte religia era baza educației, de la cultivarea unei morale până la lămurirea sensului vieții, iar orele de educație sexuală se țineau acasă, firesc fiecărei familii. Între timp am pus botul că ai nevoie de dreptul la liberă exprimare ca să fii normal, pentru că riști să discriminezi, ori dacă tu ai dreptul ăsta, trebuie și ei să-l aibă, căci așa-i corect și echitabil. Până la urmă religia devine facultativă, condiționată de acordul părinților – dovadă totuși de toleranță din partea lor, că ne suportă basmele, nu?, iar educația sexuală/ideologia de gen obligatorie, fiindcă-i chestiune de sănătate publică/respect pentru minorități. Nu e corect?
   Deci de ce să cârtim că-s 7 ani de educație sexuală când de religie sunt mult mai mulți? În loc să zici mersi că nu ești acuzat că instigi la inegalitate, tovarășe…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate