luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATECâine împușcat de polițist după ce a sfâșiat piciorul unei tinere din...

Câine împușcat de polițist după ce a sfâșiat piciorul unei tinere din Mangalia

Întâmplarea a avut loc chiar în prima parte a zilei când  tânăra de 23 de ani ieșea din scara blocului, informează Antena3. Doi câini agresivi din rasa Rottweiler s-au năpustit asupra acesteia, iar tânăra nefiind însoțită, a reușit cu greu să-l îndepărteze pe  unul dintre ei, însă nu și pe cel de-al doilea care a mușcat-o de picior și i-a provocat o rană extrem de adâncă.

Fata a reușit să sune la 112, iar la scurt timp și-au făcut apariția polițiștii și medicii de la Serviciul Județean de Ambulanță. Ajunși la fața locului, aceștia au găsit animalul lângă persoana vătămată și deoarece comportamentul acestuia era încă unul agresiv, unul dintre polițiști l-a împușcat.

Pentru că rana acesteia era foarte gravă, medicii au fost nevoiți să o transfere pe tânără la Spitalul Județean, unde a fost internată la secția de chirurgie plastică.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de vătămare corporală și acum se încearcă identificarea proprietarilor celor două animale, iar când vor fi identificati, aceștia vor răspunde penal.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate