ACTUALITATETrei angajați de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, depistați cu covid...

Trei angajați de la Spitalul „Victor Babeș” din Timișoara, depistați cu covid după vaccinare

Un medic, un asistent și un cadru auxiliar de la Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara au fost confirmați cu covid în ultimele zile, după ce li s-a administrat prima doză de vaccin Pfizer, anunță Libertatea.

Potrivit sursei citate, unul dintre angajații Spitalului „Victor Babeș” din Timișoara a început să aibă simptome de covid la o zi după ce a fost vaccinat, iar alți doi au dezvoltat simptome la șase zile de la administrarea primei doze.

„Avem în total trei cazuri, dar nu sunt puse în contextul vaccinării, vaccinarea nu are nicio tangență cu boala. Pur și simplu noi credem că erau pozitivi înainte, dar erau asimptomatici”, a declarat Cristian Oancea, directorul Spitalului de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara.

Un alt caz de infectare imediat după vaccinare s-a înregistrat și în cazul fostul manager al Spitalului de Boli Infecțioase „Sfânta Parascheva” din Iași, Carmen Dorobăț, a fost confirmat cu infecția cu covid, deși se vaccinase chiar înainte de Revelion.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 16.620 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite