ACTUALITATECa să înțelegem cine a gestionat pandemia: col. Valeriu Gheorghiță, numit manager...

Ca să înțelegem cine a gestionat pandemia: col. Valeriu Gheorghiță, numit manager la spitalul SRI

Colonelul Valeriu Gheorghiță a fost numit manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”, al Serviciului Român de Informații (SRI), informează Agerpres.

Valeriu Gheorghiță a anunțat prin intermediul unui mesaj că începând de marți face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență „Prof. dr. Agrippa Ionescu”.

„Parcursul meu profesional atinge o altă etapă. O etapă care mă onorează, dar care mă și responsabilizează, în egală măsură. Numirea mea în funcția de comandant al Spitalului Clinic de Urgență Prof. Dr. Agrippa Ionescu deschide un alt drum al provocărilor, însă împreună cu întreaga echipă de conducere și personalul medical vom duce mai departe tradiția acestei unități medicale de renume”, a transmis Valeriu Gheorghiță.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Noul manager al spitalului SRI a vorbit și despre perioada în care a coordonat campania de vaccinare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: buna-credință, transparența, onestitatea, echilibrul, deschiderea spre dialog și comunicare cu toți cei implicați în implementarea strategiei de vaccinare, empatie și înțelegere față de ezitările și preocupările oamenilor. Implementarea unui proces de vaccinare la scară largă, branșat pe specificul și cultura comunităților, a însemnat mai mult decât o provocare, a fost în mod real un proces continuu de cunoaștere, și identificare a problemelor, dar mai ales de găsirea soluțiilor practice și eficiente! În ultimă instanță ne-am dorit să eliminăm cât mai multe bariere birocratice și logistice, iar populația să aibă acces simplu la vaccinare”, a adăugat Valeriu Gheorghiță.

Un comunicat a fost transmis și de SRI, în care spune că Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

Începând cu 1 martie 2022, domnul colonel doctor Valeriu Gheorghiță va face parte din echipa medicală a Serviciului Român de Informații, preluând funcția de manager al Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”.

Col. dr. Valeriu Gheorghiță este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie din Târgu Mureș, domeniul medicină generală (militară), cu specializarea „boli infecțioase”. Cea mai mare parte a carierei a profesat la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central “dr. Carol Davila”, precum şi în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie “dr. Carol Davila” din Bucureşti, acolo unde în prezent este șef de lucrări.

În ultimii doi ani, col. dr. Valeriu Gheorghiţă s-a implicat activ în combaterea efectelor pandemiei de Covid-19 în România, precum şi în campania naţională de vaccinare, în calitate de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva Covid-19 (CNCAV).

La conducerea Spitalului Clinic de Urgență “prof. dr. Agrippa Ionescu”, col. dr. Valeriu Gheorghiţă va pune în aplicare un plan managerial destinat creşterii constante a calităţii actului medical pentru întreaga comunitate deservită de unitatea medicală.

Conducerea SRI îi urează bun venit, se arată în comunicatul SRI.

Marți, Gheorghiţă a fost înlocuit cu Andrei Baciu la conducerea Comitetului de Coordonare a Vaccinării.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

8 COMENTARII

 1. sri-u il apara pe doar lumea asta, dar va plati cu varf si indesat pe lumea celalata. Sa nu creada cineva ca mai are ani multi de trait, razboiul nuclear nu e ca covidul, sa raspunda la comanda politica.

 2. Numire? Nu se face concurs măcar de formă?
  Sau nu e vreme de pierdut, e stare de alertă, virusul e deștept, face mutații.

 3. cu asa comandant sri-ul o sa dispara, le face asta felul la toti, apoi or sa fie inlocuiti cu refugiatii ‘studenti’ olimpici din afganistan si pakistan care tocmai au ajuns la voluntari.

 4. ”Am avut câteva repere importante în toată activitatea de până acum: buna-credință, transparența, onestitatea, echilibrul”

  :))))

  Aia cu transparenta si onestitatea mi-au inmuiat inima…

 5. Criminalul ăsta a vaccinat copiii altora, insă nu și-a vaccinat propriii lui copii!

  Asta trebuie să vă zică tot despre lichelismul lui , răsplătit desigur cu o promovare confortabilă, in schmbul tăcerii desigur.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate