ACTUALITATEPremierul Nicolae Ciucă l-a demis pe colonelul Valeriu Gheorghiță din funcția de...

Premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe colonelul Valeriu Gheorghiță din funcția de șef al campaniei de vaccinare

Premierul Nicolae Ciucă l-a demis pe colonelul Valeriu Gheorghiță din funcția de preşedinte al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva SARS-CoV-2, informează Agerpres.

În locul său a fost numit Andrei Baciu, Secretar de Stat în Ministerul Sănătății. Decizia a fost publicată marți în Monitorul Oficial.

Printr-o altă decizie, premierul a constatat încetarea calităţii de preşedinte al CNCAV a lui Valeriu Gheorghiţă, şef al Centrului Medical de Intervenţie Epidemiologică la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar „Dr. Carol Davilla”, relatează Agerpres.

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Valeriu Gheorghiță a condus CNCAV de la debutul campaniei de vaccinare anti-COVID, la finalul anului 2020, iar Andrei Baciu a fost vicepreședinte al acestui organism.

Hrănește bine(le) ! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

16 COMENTARII

  1. Deci premierul Ciucă l-a demis pe Ghiță și în loc să-l de-a pe mana procurorilor militari pentru genocid împotriva poporului român,îl pune manager la spitalul SRI, adică îl promovează?

  2. Stati putin ca nu e ce pare.
    L-au pus director la spitalul SRI:

    ”Medicul militar Valeriu Gheorghiţă, schimbat de la conducerea comitetului de cooronare a vaccinării, a preluat funcţia de manager al Spitalului Clinic de Urgenţă “Prof. dr. Agrippa Ionescu”, a anunțat Serviciul Român de Informaţii.”

    Rotatia de cadre..

  3. Hmmm, adica maCiuca l-a inlocuit pe ala rujat si pensat cu un fost model de chiloti… e altceva… altfel vor merge usr-istii sa-si faca doza 6…

  4. l-a ascuns, sa nu mai irite lumea, sa uite lumea de cit a mintit in pandemie si cum i-a cintat lui arahat in struna…. sluga se recicleaza…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate