ACTUALITATEBistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud...

Bistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis să NU închidă școlile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat mai multe restricții pentru municipiul Bistrița, unde incidența îmbolnăvirilor a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, dar printre măsuri nu se numără și închiderea tuturor școlilor din oraș, anunță B1TV.

Prefectura din Bistrița-Năsăud a anunțat restricțiile adoptate pentru municipiul Bistrița, marți, pe Facebook cu precizarea că acestea intră în vigoare începând de miercuri, 28 octombrie.

O internaută, care cel mai probabil a observat că din anunț lipsește orice fel de mențiune legată de școli, a întrebat: „Și școlile ce se întâmplă?”.

Potrivit sursei citatea, instituția a răspuns: „Școlile sunt in continuare deschise, mai puțin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii/portocalii anterior”.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în 13 octombrie, așa cum a anunțat R3Media, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 15 octombrie, și adoptarea unor noi restricții- mască obligatorie peste tot, închiderea școlilor, precum și restaurantelor, etc- acolo unde incidența îmbolnăvirilor depășește 3 la mia de locuitori.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT