joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEBistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud...

Bistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis să NU închidă școlile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat mai multe restricții pentru municipiul Bistrița, unde incidența îmbolnăvirilor a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, dar printre măsuri nu se numără și închiderea tuturor școlilor din oraș, anunță B1TV.

Prefectura din Bistrița-Năsăud a anunțat restricțiile adoptate pentru municipiul Bistrița, marți, pe Facebook cu precizarea că acestea intră în vigoare începând de miercuri, 28 octombrie.

O internaută, care cel mai probabil a observat că din anunț lipsește orice fel de mențiune legată de școli, a întrebat: „Și școlile ce se întâmplă?”.

Potrivit sursei citatea, instituția a răspuns: „Școlile sunt in continuare deschise, mai puțin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii/portocalii anterior”.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în 13 octombrie, așa cum a anunțat R3Media, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 15 octombrie, și adoptarea unor noi restricții- mască obligatorie peste tot, închiderea școlilor, precum și restaurantelor, etc- acolo unde incidența îmbolnăvirilor depășește 3 la mia de locuitori.

 

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE