ACTUALITATEBistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud...

Bistrița intră în scenariul roșu. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a decis să NU închidă școlile

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud a adoptat mai multe restricții pentru municipiul Bistrița, unde incidența îmbolnăvirilor a depășit pragul de 3 la mia de locuitori, dar printre măsuri nu se numără și închiderea tuturor școlilor din oraș, anunță B1TV.

Prefectura din Bistrița-Năsăud a anunțat restricțiile adoptate pentru municipiul Bistrița, marți, pe Facebook cu precizarea că acestea intră în vigoare începând de miercuri, 28 octombrie.

O internaută, care cel mai probabil a observat că din anunț lipsește orice fel de mențiune legată de școli, a întrebat: „Și școlile ce se întâmplă?”.

Potrivit sursei citatea, instituția a răspuns: „Școlile sunt in continuare deschise, mai puțin cele pentru care s-a impus introducerea scenariilor rosii/portocalii anterior”.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a decis, în 13 octombrie, așa cum a anunțat R3Media, prelungirea stării de alertă cu încă 30 de zile, începând cu 15 octombrie, și adoptarea unor noi restricții- mască obligatorie peste tot, închiderea școlilor, precum și restaurantelor, etc- acolo unde incidența îmbolnăvirilor depășește 3 la mia de locuitori.

 

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...