sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEGeneralul american Ben Hodges îndeamnă Ucraina „să ignore cererile SUA de a...

Generalul american Ben Hodges îndeamnă Ucraina „să ignore cererile SUA de a nu lovi rafinăriile rusești“

Generalul american Ben Hodges îndeamnă Ucraina „să ignore cererile SUA de a nu lovi rafinăriile rusești“, potrivit Bucpress.

„Kievul are dreptul să se apere și să facă tot ce este necesar pentru dezocuparea teritoriilor. Ucraina ar trebui să ignore apelurile Washingtonului de a opri atacurile cu drone asupra rafinăriilor rusești“, a declarat generalul, potrivit RBC-Ucraina. Ben Hodges a fost, înainte de a trece în rezervă, comandant al Armatei Statelor Unite în Europa.

Hodges consideră că „Ucraina trebuie să atace orice țintă pe care dorește să o atace”. În plus, este convins că Ucraina va continua să facă tot este necesar pentru apărarea și protejarea populației sale.

El s-a declarat surprins de faptul că oficiali din SUA au cerut Kievului să nu atace rafinăriile rusești.

„Aș îndemna guvernul ucrainean să nu țină cont de aceasta, deoarece a fost o politică prost concepută. Nu aud ca cineva să mai vorbească despre așa ceva”, a precizat Hodges.

Paradoxal, Lloyd Austin, secretarul apărării din SUA, a precizat că atacurile ucrainene asupra rafinăriilor rusești ar putea afecta piețele energetice mondiale, în timp ce Zelenski a spus că „rafinăriile rusești sunt obiecte militare legale”.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Uliu al războiului gheneralu ăsta. Unul ca acest mâncător de burgeri trăiește din moarte, nici nu s-ar simți bine altfel. Pariu pe o bere că Biden n-o să-l trimită acasă, la nevastă-sa și la pensie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE