vineri, aprilie 12, 2024
ACTUALITATEAutostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată. Se inaugurează cei 24 de km între...

Autostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată. Se inaugurează cei 24 de km între Alba Iulia și Aiud. Când se deschide circulația

Autostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată, urmând să se inaugureze porțiunea de 24 de km între Alba Iulia și Aiud care mai lipseau. întrucât Circulația între cele două orașe (lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda) se deschide marți pe o distanță de 24 de km, dar cu restricții pe o distanță de 1,5 kilometri, care vor fi menținute până în primăvara anului viitor, relatează DC News.

Ministerul Transporturilor a transmis că „deschiderea circulației nu va însemna însă că antreprenorul va fi scutit de finalizarea tuturor lucrărilor, așa cum prevede contractul”.

„Marți, 30 noiembrie 2021, se deschide circulația pe Lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda, conform Planului de Management de Trafic aprobat de către CNAIR și IGPR. Menționăm că traficul va rămâne restricționat pe o bandă pe sens, pe o distanță de 1,5 km, până în luna aprilie-mai 2022. În zona Dealului Oiejdea, unde au apărut alunecări de teren, una dintre căi nu este încă finalizată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ca atare, pe acest sector -de 1,5 km- se va circula în ambele sensuri, dar pe o singură cale, în regim de Drum Național. Situația a impus limitarea vitezei la 60 km/h în zona respectivă, dar și limitarea la 100 de km/h pe restul lotului 2”, a anunțat Ministerul Transporturilor.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE