ACTUALITATEAutostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată. Se inaugurează cei 24 de km între...

Autostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată. Se inaugurează cei 24 de km între Alba Iulia și Aiud. Când se deschide circulația

Autostrada Sibiu-Cluj a fost finalizată, urmând să se inaugureze porțiunea de 24 de km între Alba Iulia și Aiud care mai lipseau. întrucât Circulația între cele două orașe (lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda) se deschide marți pe o distanță de 24 de km, dar cu restricții pe o distanță de 1,5 kilometri, care vor fi menținute până în primăvara anului viitor, relatează DC News.

Ministerul Transporturilor a transmis că „deschiderea circulației nu va însemna însă că antreprenorul va fi scutit de finalizarea tuturor lucrărilor, așa cum prevede contractul”.

„Marți, 30 noiembrie 2021, se deschide circulația pe Lotul 2 din Autostrada Sebeș – Turda, conform Planului de Management de Trafic aprobat de către CNAIR și IGPR. Menționăm că traficul va rămâne restricționat pe o bandă pe sens, pe o distanță de 1,5 km, până în luna aprilie-mai 2022. În zona Dealului Oiejdea, unde au apărut alunecări de teren, una dintre căi nu este încă finalizată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ca atare, pe acest sector -de 1,5 km- se va circula în ambele sensuri, dar pe o singură cale, în regim de Drum Național. Situația a impus limitarea vitezei la 60 km/h în zona respectivă, dar și limitarea la 100 de km/h pe restul lotului 2”, a anunțat Ministerul Transporturilor.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate