miercuri, februarie 1, 2023
ACTUALITATEAustralia | Invazie a șoarecilor de proporții biblice. Oamenii sunt disperați. Activiștii...

Australia | Invazie a șoarecilor de proporții biblice. Oamenii sunt disperați. Activiștii pentru drepturile animalelor cer aplicarea politicii „prinde și relochează” pentru rozătoare

Australia se confruntă cu o adevărată invazie a șoarecilor, o plagă de proporții biblice care afectează mii de kilometri din teritoriul țării.

Milioane de șoareci au intrat peste tot: în garaje, magazine, în case, chiar și paturile oamenilor. În zona rurală, oamenii își pierd agoniseala realizată cu greu din agricultură.

Șoarecii sunt atât de mulți, încât atunci când treieră grâul, combinele agricole prelucrează și mii de rozătoare. Imaginile sunt cu-adevărat apocaliptice.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Kodi Brady, fermier australian, spune că efectul psihologic al atacului șoarecilor este devastator.

„Noaptea, auzi cum se mișcă toată casa: pe tavan, sub podea, în pereți, peste tot. Există teama că oricând poate intra peste tine în casă”, a mărturisit Brady.

Acesta a afirmat că pentru un somn liniștit, a trebuit să plece în până la Sidney, la un motel, o situație de neconceput.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Toată Coasta de Vest a Australiei este afectată. Șoarecii au ajuns inclusiv în spitale, alimentare, farmacii, peste tot.

Guvernul Australiei a anunțat un pachet de ajutor de 50 de milioane de dolari pentru a-i ajuta pe fermieri să scape de rozătoare.

Cu toate acestea, nu toată lumea este de acord cu uciderea șoarecilor. PETA, cunoscuta asociație pentru drepturile animalelor, spune că ar trebui aplicate „soluții umane” pentru rezolvarea problemei.

Aleesha Naxakis, purtător de cuvânt al PETA, a spus că ar trebui să nu mai fie folosite otrăvuri care ucid șoarecii în mod chinuitor și mai bine s-ar folosi politica „prinde și relochează” pentru rozătoare.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Șoarecii simt durerea și frica și dacă trebuie uciși, trebuie să se întâmple rapid și fără durere. Totuși, politica pe care o recomandăm este „prinde și relochează” ”,a spus Naxakis. Mai mult, PETA spune că Guvernul ar trebui să prevină aceste probleme prin „controlul natalității” rozătoarelor.

Afirmațiile au fost taxate de către fermieri și de către vice-prim-ministrul Australiei, Michael McCormack. Acesta a zis că, în cel mai bun caz, sugestiile celor de la PETA sunt „stupide” și singurul șoarece bun este un șoarece mort.

Problema șoarecilor în Australia a explodat în 2020. Din cauza ploii, zonele rurale au avut producții record, iar umiditatea a stimulat înmulțirea șoarecilor.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Apilarmel și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Una dintre îngrijorări este că șoarecii pot duce la apariția unor epidemii de boli grave, dat fiind că mulți dintre ei au fost găsiți morți în rezervoarele de apă curată din zonele rurale.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

  1. otravirea lor va atinge si alte animale si pasari….ce-ar fi sa inmulteasca pisicile. acolo unde sunt pisici nu exista soareci. dar omenirea a uitat calea naturii. soarele fuge de numai cand simte prezenta pisicii, nu este nevoie ca aceasta sa vaneze (sic!). de aceea in porturile greciei este plin de pisici. la cata mancare este acolo s-ar inmulti si rozatoarele….

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate