marți, decembrie 5, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un profesor universitar rus spune că ar bombarda „câteva baze...

VIDEO | Un profesor universitar rus spune că ar bombarda „câteva baze militare” din România, pentru că românii ar fi devenit prea „aroganți”

Profesorul universitar Dmitri Evstafiev a spus într-o emisiune de la o televiziune rusă că dacă ar fi după el, ar bombarda câteva baze militare din România.

Motivul? Românii ar fi devenit „aroganți”.

Conform unei înregistrări din emisiune postată pe rețeaua de socializare X, Evstafiev susține că „Nu aș bombarda Polonia chiar acum. Încă nu am negociat cu ei. În schimb, i-aș lovi pe români. Dar știți de ce? Au devenit tot mai aroganți. Este clar că românii au început să fie aroganți. Așa că i-aș pune pe români, în locul lor (al polonezilor, n. red.). Gaza este bombardată în prezent. Spre deosebire de Gaza, aș lovi cu atenție câteva baze militare românești prin care sunt trimise ajutoare militare, muniție și toate celelalte”,  a spus Evstafiev. Din video, care este tăiat imediat după declarații, nu știm ce părere au ceilalți invitați despre aceste afirmații.

Evstafiev este profesor universitar la „Higher School of Economics”, una dintre cele mai cunoscute instituții de învățământ superior din Rusia.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

7 COMENTARII

 1. Saracu Diliman

  După cat troscau a emis chestia asta?
  Vai saracu omul …..
  Atentie ce-ți doresti dili ca s-ar putea sa se întample.

 2. Nimic nu e la plesneală in Rusia. Eu cred că un atac rusesc va fi dar doar in anumite condiții, in iarnă grea și fără resurse. Fără resurse suntem deja, să vedem cum va fi iarna.

 3. “prostul nu e prost destul
  pana nu-i fudul!”

  -da,
  pentru “arogantza”
  se pot bombarda mai multe baze militare din Romania
  dar numai nuclear:
  -cat sa ajunga si la vecini,
  in orasele adiacente.

 4. Credeți că d-l Ursan n-ar avea ce scrie, dacă ar vrea ?

  https://www.youtube.com/watch?v=JvBeB2Q4l_w

  Ar găsi enorm de multe pe situl lui PCRoberts, fost membru în guvernul prim-ministrului Întâi-Stătător RonnieRaygun:

  https://www.paulcraigroberts.org/

  Chiar și ca om al Dreptei, tot ar avea ce să „scrie” – și, din ’80, s-ar zice că încă nu s-a apucat. Vă mai mirați de dragostea rușilor …

  P.S.

  Să ne punem și noi președinți-prim-miniștri, d-le jurnalist ?

 5. râdem și glumim, insă România sa băgat singură pe lista țintelor sprijinind militar Ucraina. Acum minciuna se dizolvă și vedem că agresiunea Rusiei a avut ca motiv uciderea a 15.000 de ruși din Donbass de către Armata Ucraineană și batalioanele private Azov, Aidar – adică datorită terorismului de stat Ucrainean contra propriilor cetățeni ruși cărora le-a luat drepturile, inclusiv modificând Constituția ca să nege limba rusă celor 8 milioane de ruși … Păi la ce vă așteptați? Ce au crezut ucrainienii? Că o să vină NATO să-i apere? In realitate SUA s-a folosit mizerabil de nationaliștii ucrainei, le-a dat speranțe vane și i-a impins cu capul in zid pentru că Americii ii convine un proxy war. Toti moraliștii gen Caconschi si Cacahagi au sânge pe mâini căci războiul putea fi oprit inainte să moară 200.000 de mii de ucraineni aiurea, pentru că Americanii vor să slăbească Rusia. Fiecare clipă ce trece mor alti ucraineni și Rusia se intărește. Deci vine momentul in care Statul rus va monta scuturi nucleare in Odesa, poate chiar Tiraspol și atunci o să zică românii că de ce montati scuturi care pot fi folosite și ofensiv. Și rușii o să ne scoată limba fix cum le-am scos-o noi ieri cu baza Kogălniceanu. Așa e geopolitica, ti se intoarce.

  Solutia ar fi diplomatică, România să iși apere interesele proprii prin dialog corect cu rușii, nu făcând pe durii că nu ne permitem și deja avem dovezi că Americanii te imping cu capul in zid apoi te lasă să te descurci. După țicniții de la noi eram deja in război cu vreo 3 armate in Ucraina…

  • România n-a reușit să își apere interesele prin „dialog corect” nici măcar cu Democrația. Și nu e totul „țicneală”, băieții știu ce fac și de ce o fac (adică, de ce sunt puși să o facă).

   Din fericire (pentru ei), marile valori ale neamului (la ’89) s-au „evaporat” (aproape toți) către Domnul. Iar puținii rămași „nu dau interviuri”, cum ar spune d-l M.Ș. …

   Nici măcar mama lui Arpagic – de exemplu. Așteptați să se ducă toți – în loc să arătați populației habarniste cum arată marile valori ale neamului. De exemplu, Stânga americană (poate sătulă să fie bătută la cap) a reușit să găsească și un român: Emil Cosman – atât! Pe d-l Ursan nu cred că îl vor cita, fiindcă d-l Ursan știe engleză (cred), dar … degeaba. Dânsul preferă Dreapta.

   Vă mirați că rușii (care nu ne iubeau nici înainte, dar acum!) vorbesc astfel ?

 6. Și e de mirare? Nu suntem împotriva lor, nu suntem angrenați faptic în război de partea Ucrainei? Ce, ar trebui să ne mângâie pe cefele noastre tâmpite?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate