sâmbătă, mai 18, 2024
ACTUALITATEMarele actor Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit...

Marele actor Florin Piersic a fost operat de urgență. Medicii i-au descoperit o infecție la genunchi

Marele actor, Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani, a fost internat de urgență și operat din cauza unei infecții ce s-a localizat la genunchi, informează surse citate de foaiatransilvana.

Sursele citate susțin că actorul a fost operat de urgență la Spitalul Militar din Cluj Napoca, o clinică de elită din oraș.

Astfel, după ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie a Spitalului Militar, Florin Piersic ar fi fost operat de cunoscutul medic ortoped Claudiu Chitea.

Maestrul Florin Piersic a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa ”Străini în noapte” pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.

”A fost o bucurie de întâlnire cu ocazia Zilei mondiale a teatrului. Împreună cu Constantin Chiriac și Constantin Necula”, a scris pe pagina personală marele actor.

Pe 1 aprilie, Florin Piersic a jucat la Timișoara. El a fost aplaudată la scenă deschisă de sutele de spectatori prezenți în sală.

”Ce public minunat la Timișoara, la recitalul „Nu-ntreba câți ani am”! Sunt copleșit!”, a scris Florin Piersic.

 

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

2 COMENTARII

  1. „Maestrul Florin Piersic a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023. Atunci el a jucat piesa ”Străini în noapte” pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu.”

    „Astfel, după ultimul spectacol, starea marelui actor s-a înrăutățit brusc. Dus de urgență la spital, medicii au concluzionat că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.”

    E știre veche de un an, ori e greșit anul ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE