luni, octombrie 2, 2023
ACTUALITATEAUR, reacție dură față de impunerea mașinilor electrice în UE: E parte...

AUR, reacție dură față de impunerea mașinilor electrice în UE: E parte a unui plan eco-marxist, de distrugere a economiei statelor UE / Este o utopie

Partidul AUR a reacționat dur față de adoptarea de către UE a planului de renunțare la mașini noi pe benzină sau motorină începând cu 2035.

Președintele formațiunii, deputatul George Simion, a declarat că alegerea liderilor UE este „o utopie”, care este îndreptată mai ales împotriva țărilor sărace.

„E un atac mai ales la adresa țărilor sărace, este o utopie. Nu avem infrastructura pentru ca mașinile electrice să fie încărcate în toate țările UE. Facem un apel la europarlamentarii români care au votat „pentru” ca să își explice votul. Sunt aceiași care au votat pentru închiderea minelor și împotriva familiei”, a spus George Simion.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Senatorul Claudiu Târziu a afirmat că decizia face parte dintr-un plan „eco-marxist de distrugere a economiei UE”.

„E parte a unui plan eco-marxist, de distrugere a economiei statelor UE și un plan pe care niciun om normal la cap nu poate să-l aprobe.

Sperăm că vom putea anula astfel de măsuri aberante, care sunt împotriva popoarelor europene. Parlamentarii români care au votat pentru acest plan și această măsură stupidă, trebuie să dea socoteală poporului român.

Ei nu sunt obișnuiți să o facă”, a explicat președintele Consiliului Național al AUR.

Reamintim că decizia renunțării la mașini pe bază de combustibili fosili fusese luat de Comisia Europeană încă din vara lui 2022. Această măsură radicală a fost adoptată în numele planului liderilor UE de a ajunge la zero emisii de CO2 până în 2050, ca să combată „schimbările climatice”.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate