ACTUALITATECristian Tudor Popescu: Eu n-am auzit de dreptul omului la restaurant, piscină,...

Cristian Tudor Popescu: Eu n-am auzit de dreptul omului la restaurant, piscină, plajă!

Cristian Tudor Popescu (CTP) a declarat vineri seară la Digi24 că în opinia sa relaxarea de la 1 iunie ar trebui să fie doar pentru cei vaccinați:

„Domnul Cîțu a dat termenul de 1 iunie pentru relaxare. Ăsta este un termen care a fost aruncat politic pentru a da un orizont cât de cât luminos pentru a câștiga simpatie din partea oamenilor. Este greu de crezut că până la 1 iunie se va realiza ce dorește domnul Cîțu. A înmuiat-o, da? E clar că nu se poate, a fost un heirupism luminos, însă ce se poate face? Cum poate fi valabil acest 1 iunie?

Acum suntem în situația în care oricine dorește poate să se vaccineze. Nici măcar nu mai așteaptă oamenii, cum am așteptat eu aiurea-n tramvai. Acum te vaccinezi imediat. Asta e foarte important, pentru că nu mai poți să spui ca acum două luni, că ți-ai făcut programare și nu te cheamă nimeni. Nu mai există această situație.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Până la 1 iunie, vaccinare cu toată lumea, cu preoții, cu profesorii, cu medicii de familie, pentru ca oamenii să se vaccineze. După 1 iunie, aș zice așa: cine dorește să meargă la restaurant, la cinema, la teatru, la sala de fitness, trebuie să fie vaccinat. Acesta nu este gest îndreptat împotriva drepturilor omului! Omul respectiv nu e legat și vaccinat, poate să se vaccineze, dar, la rândul lui, nu are dreptul să-mi interzică mie să mă duc la teatru pentru că el nu vrea să se vaccineze. Ăsta este principiul: libertatea ta trebuie să funcționeze, câtă vreme nu îmi reduce libertatea mea.

Era discriminatoriu când nu putea să se aplice asta. În aceste condiții de accesibilitate totală, într-o lună de zile, cine vrea să se vaccineze, se vaccinează. În acest sens se poate vorbi de 1 iunie.

După aceea, cu restricția asta. Eu n-am auzit de dreptul omului la restaurant! Am auzit de dreptul la muncă, la viață, la libertate, la educație, dar nu de dreptul omului la restaurant, la piscină, la plajă”, a precizat Cristian Tudor Popescu, potrivit Stiripesurse.

7 COMENTARII

  1. pai daca esti „vaccinat” esti „protejat”. ori esti tamp ori esti sluga. SI AUZI SLOGOIULE CRIMINAL SANTAJAT – STIM NOI CE ROL AI AVUT IN „MOARTEA” LUI TINU JEG CE ESTI! : LIBERATATEA NU POATE FI CONDITIONATA DE PSIHOZELE UNORA CA TINE ! TRECI LA COTET ORDINARULE!

  2. ” Pe zi ce trece,proştii fac progrese:devin şi mai proşti!”Corneliu Vadim Tudor. Despre astfel de cretini,bolnavi,de legat la Balaceanca,nu stiu daca a spus ceva! Nu-si imagina ca-i poate poseda satana in halul asta! La exorcizare,sa-i scoatem satanele din el!

  3. Ce nume ai tu,antropofagule? Popa Crestinul? Schimbati numele cum cum la avut tata-tu cand a venit di stepele Asiei cu carnea sub saua calului,psihopatule!

  4. Ce nume ai tu,antropofagule? Popa Crestinul? Schimbati numele cum la avut tata-tu cand a venit din stepele Asiei cu carnea sub saua calului,psihopatule!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite