ACTUALITATEAsociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii...

Asociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii pentru copii în școli. Ce trebuie să faceți dacă doriți să fiți parte în proces

Asociația Pro Consumatori (APC), organizație de utilitate publică, membră a Organizației Europene a Consumatorilor (BEUC), cu o activitate neîntreruptă de peste 30 de ani în domeniul apărării drepturilor și intereselor economice ale consumatorilor, va da în judecată statul român, pentru a opri obligativitatea purtării măștii în școli de către copii.

„Cred că copiii din clasa pregătitoare vor fi marcați pentru tot restul vieții acest început de școală. Pentru asta, noi am pus bazele Mișcării Civice pentru o Școală Normală, din conducerea căreia vor face parte avocați, oameni din asociații care apără drepturile consumatorilor, ale copiilor.

Îi îndemn pe toți părinții să vină alături de noi, pentru a face o școală normală pentru copiii noștri”, a declarat la Antena 3 Președintele APC, Conf. Dr. Costel Stanciu.

Cine dorește să participe la proces, trebuie să anunțe în scris APC, au precizat reprezentanții organizației pentru R3Media.

„Doritorii trebuie să trimită un email la adresa office@apc-romania.ro în care să menționați că doriţi să fiţi reprezentat în instanță de APC pentru eliminarea purtării măştii de protecție respiratorie de către copii pe durata cât aceștia se află în incinta școlii”, ne-a Costel Stanciu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...