joi, noiembrie 30, 2023
ACTUALITATEAsociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii...

Asociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii pentru copii în școli. Ce trebuie să faceți dacă doriți să fiți parte în proces

Asociația Pro Consumatori (APC), organizație de utilitate publică, membră a Organizației Europene a Consumatorilor (BEUC), cu o activitate neîntreruptă de peste 30 de ani în domeniul apărării drepturilor și intereselor economice ale consumatorilor, va da în judecată statul român, pentru a opri obligativitatea purtării măștii în școli de către copii.

„Cred că copiii din clasa pregătitoare vor fi marcați pentru tot restul vieții acest început de școală. Pentru asta, noi am pus bazele Mișcării Civice pentru o Școală Normală, din conducerea căreia vor face parte avocați, oameni din asociații care apără drepturile consumatorilor, ale copiilor.

Îi îndemn pe toți părinții să vină alături de noi, pentru a face o școală normală pentru copiii noștri”, a declarat la Antena 3 Președintele APC, Conf. Dr. Costel Stanciu.

Cine dorește să participe la proces, trebuie să anunțe în scris APC, au precizat reprezentanții organizației pentru R3Media.

„Doritorii trebuie să trimită un email la adresa office@apc-romania.ro în care să menționați că doriţi să fiţi reprezentat în instanță de APC pentru eliminarea purtării măştii de protecție respiratorie de către copii pe durata cât aceștia se află în incinta școlii”, ne-a Costel Stanciu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate