ACTUALITATEAsociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii...

Asociația Pro Consumatori lansează un proces împotriva Guvernului pentru eliminarea obligativității măștii pentru copii în școli. Ce trebuie să faceți dacă doriți să fiți parte în proces

Asociația Pro Consumatori (APC), organizație de utilitate publică, membră a Organizației Europene a Consumatorilor (BEUC), cu o activitate neîntreruptă de peste 30 de ani în domeniul apărării drepturilor și intereselor economice ale consumatorilor, va da în judecată statul român, pentru a opri obligativitatea purtării măștii în școli de către copii.

„Cred că copiii din clasa pregătitoare vor fi marcați pentru tot restul vieții acest început de școală. Pentru asta, noi am pus bazele Mișcării Civice pentru o Școală Normală, din conducerea căreia vor face parte avocați, oameni din asociații care apără drepturile consumatorilor, ale copiilor.

Îi îndemn pe toți părinții să vină alături de noi, pentru a face o școală normală pentru copiii noștri”, a declarat la Antena 3 Președintele APC, Conf. Dr. Costel Stanciu.

Cine dorește să participe la proces, trebuie să anunțe în scris APC, au precizat reprezentanții organizației pentru R3Media.

„Doritorii trebuie să trimită un email la adresa office@apc-romania.ro în care să menționați că doriţi să fiţi reprezentat în instanță de APC pentru eliminarea purtării măştii de protecție respiratorie de către copii pe durata cât aceștia se află în incinta școlii”, ne-a Costel Stanciu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...