ACTUALITATEUn turist explică de ce nu respectă nicio măsură la mare: Am...

Un turist explică de ce nu respectă nicio măsură la mare: Am avut de două ori virusul. E ca o răceală

Românii stau umăr la umăr la plajă, la mare, aglomerația fiind la ordinea zilei pe litoral. Nimeni nu respectă măsurile de distanțare, iar masca este un obiect străin. Aproximativ 250.000 de oameni sunt în stațiunile de pe litoral în acest weekend.

Un turist a explicat, pentru Digi24, de ce nu respectă măsurile de protecție recomandate de autorități.

Iată dialogul de la Digi24:

– Nu vă e teamă că stau oamenii unii într-alții? întreabă reporterul un turist.

– Nu! De ce? Pe bune? Dar chiar credeți? În ce? Eu nu cred și n-o să cred niciodată! spune el, înainte de a face o mărturisire: Știți că am avut de două ori COVID?

– De două ori?!

– De două ori, da.

– Și cum ați trecut?

– Prima dată a fost că n-am avut probleme mari și a doua oară, un pic mai nasol, dar la COVID-ul ăla e exact răceala respectivă, care a fost întotdeauna, spune bărbatul.

Pe faleză și în magazin, situația este asemănătoare: nimeni nu poartă mască și distanțarea nu există, relevă sursa citată.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

3 COMENTARII

  1. Redactia ,nu stiam ca ati ajuns goarna lui Digi 24.Cand o sa ma intereseze ce zic aia nu mai citesc R3 media,ma uit acolo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...