joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEMarea Britanie: 143 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea...

Marea Britanie: 143 de oameni au murit la scurt timp după vaccinarea anti-covid. Autorităţile spun că decesele nu au legătură cu vaccinul

143 de pacienți care au murit la scurt timp după imunizare în Marea Britanie, dar autoritățile transmit că vaccinurile anti-covid sunt sigure, scrie știripesurse.

Agenția de supraveghere a medicamentelor a transmis că vaccinurile nu au jucat niciun rol în decesele care au apărut aproape în exclusivitate la vârstnici sau bolnavi, potrivit publicației britanice The Sun.

Oficialii spun că majoritatea deceselor raportate au fost la persoanele în vârstă sau la persoanele cu diverse boli. Anchetatorii au spus că nu există niciun indiciu că vaccinul a jucat un rol în decese.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3Media.

Peste 10 milioane de britanici au primit până acum prima lor doză de vaccin anti-Covid. În total, au fost înregistrate 22.820 de rapoarte de efecte secundare înregistrate până pe 24 ianuarie. Potrivit autorităților, una din zece persoane va prezenta reacții adverse după ce a primit vaccinul.

Dr. June Raine, director executiv al MHRA (Agenția de Reglementare a Medicamentelor și Asistenței Medicale), a declarat: „Vaccinurile sunt cel mai eficient mod de a proteja împotriva Covid-19 și de a salva vieți și de a preveni complicațiile grave ale acestui virus teribil. Datele pe care le-am colectat oferă o asigurare suplimentară că vaccinurile COVID-19 sunt sigure și continuă să îndeplinească standardele riguroase de reglementare necesare pentru toate vaccinurile. Rămânem încrezători că beneficiile acestor vaccinuri depășesc orice riscuri.”

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE