joi, mai 23, 2024
ACTUALITATEArtistul Tudor Sișu nu se vaccinează: În primul rând pentru că nu...

Artistul Tudor Sișu nu se vaccinează: În primul rând pentru că nu mă simt în pericol și în al doilea rând, pentru că în conformitate cu ce s-a spus, ți-l faci și lucrurile continuă la fel. Atunci de ce să-l fac?

Cunoscutul artist Tudor Sișu, fost membru al trupei de hip-hop „La Familia”, a declarat în cadrul unui podcast că nu se va vaccina împotriva coronavirusului.

El a argumentat prin faptul că oricum va trebui să păstreze celelalte măsuri de precauție, chiar dacă se vaccinează și nu se simte în pericol.

„În primul rând pentru că nu mă simt în pericol și în al doilea rând, pentru că în conformitate cu ce s-a spus, ți-l faci și lucrurile continuă la fel. Atunci de ce să-l fac?

Dacă tu-mi spui că facem vaccin, dar spui că în continuare păstrăm regulile și purtăm măști…Dacă o să-și facă toți vaccinul, toți o să fie în siguranță, numai eu o să fiu în pericol, care-i problema?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Crezi că o să influențez eu pe cineva să nu-i fie frică de moarte dacă spun eu că nu mă vaccinez? Dacă lui îi e frică de moarte, pot să zic eu orice. În primul rând că n-are logică: facem vaccinul doar ca să arătăm că ne pasă, dar nu este eficient și în plus, nu am de ce, nu simt că sunt în pericol”, a spus Sișu.

„Artistul critică și măsurile luate de autorități, afirmând că nu înțelege logica pentru care te poți plimba într-o aglomerație ziua, dar nu poți să ieși din casă după ora 23:00, când este mai puțin aglomerat.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

„O libertate odată luată, greu o câștigi înapoi. La ora asta, ai voie să te duci la Unirii, să te plimbi pe-acolo. Dar e full de lume la Unirii, e plin. Nu e nicio problemă să te duci acum, acolo. Dar dacă te duci după ora 11 seara, poliția îți dă amendă. Deși după ora 11-12 seara, e cam gol acolo. Nu prea se întâlnesc oamenii la 3 dimineața la Unirii, că n-au ce să facă. Adică nu e interzis să mă plimb la Unirii ziua, când e înghesuială, dar dacă vreau să ies să mă plimb seara este interzis. Ne-ajută asta în pandemie? La ce ne ajută? Care e logica pentru care nu mai ai voie să te întâlnești șase ore? Oamenii se întâlnesc oricum. Sunt șase ore pe zi în care n-ai voie să te întâlnești cu nimeni, să ieși din casă. În timp ce în restul zilei ai voie. Ok, n-o să transmit virusul la 3 dimineața, o să-l transmit la 6”, a declarat el într-o discuție la Happy Fish TV.

Sișu s-a întrebat retoric, unde sunt oamenii care cad din picioare pe stradă, așa cum ăratau imaginile de la începutul pandemiei, acum un an, în China.

„Ciuma bubonică era reală: ieșeai din casă și vecinii erau pe jos în curte. Ai văzut cum a început chestia asta? Cădeau aia din picioare în China. Ai văzut pe cineva la noi căzând pe stradă? Unde-s ăia?”, a întrebat artistul.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

  1. Oameni ca dânsul vor rușina mulți “teologi” în ziua Judecăţii. În timp ce adevărul tace asurzitor de la amvon (cu câteva notabile excepții), acesta răsună din gura “pietrelor”, a (foștilor) desfranati și a marilor păcătoși care au cunoscut pocăința! Slavă, Ție, Doamne! Acum văd cu ochii mei cum se împlinesc de un concret brutal cuvintele “cei din urmă vor fi cei dintâi”! Dumnezeu să-l țină și să îl lumineze! Și pe noi toți!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE