ȘTIRIArhiepiscopul Argeșului spune că se vaccina după „toţi cei din prima...

Arhiepiscopul Argeșului spune că se vaccina după „toţi cei din prima şi a doua urgenţă”. Papa Francisc a anunțat că se va vaccina

Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, ÎPS Calinic, spune că se va vaccina împotriva covid-19 după „toţi cei din prima şi a doua urgență”, relevă Agerpres.

El spune că aceia care se ocupă cu campania de vaccinare sunt conștienți de „chemarea de îngeri ai vieţii”, pe care au o au.

„Campania de vaccinare este o lucrare anevoioasă şi se vede clar că osteneala celor încredințați cu această lucrare salvatoare îşi iau în serios chemarea de îngeri ai vieţii, riscându-și viaţa şi confortul, zi de zi! Doar cei răutăcioși îşi exprimă mereu nemulțumiri şi folosesc cuvinte nepotrivite pentru un om educat si civilizat. Se pune întrebarea, dacă mă voi vaccina? Desigur, după ce vor fi vaccinați toți cei din prima şi a doua urgență”, transmite arhiepiscopul Argeșului.

ÎPS Calinic a îndemnat oamenii să se informeze de pe siteul oficial al Guvernului pentru a decide dacă vor să se vaccineze sau nu.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

„Guvernul României a făcut un site: vaccinare-covid.gov.ro, un mijloc sigur, autorizat, de informare, cu întrebări şi răspunsuri pe tema vaccinării contra COVID-19, şi alte nedumeriri, pentru a se primi detalii autorizate de către specialişti şi nu doar date aproximative şi nefondate pe adevăruri ştiinţifice, pentru a se feri lumea de capcana ştirilor false care au inundat lumea. Dacă apelăm la site-ul de mai sus, vom găsi răspuns şi la întrebarea, dacă pot refuza vaccinarea, iar răspunsul este fără echivoc: vaccinarea este voluntară şi ne-obligatorie”, se arată într-un mesaj al ierarhului postat pe contul de Facebook al Arhiepiscopiei Argeşului şi Muscelului.

În altă ordine de idei, Papa Francisc al Bisericii Romano Catolice a anunțat că și-a rezervat un loc pe lista celor care se vaccina, informează Vocea Americii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...