ȘTIRIMinistrul maghiar al Justiției: Rezoluția PE privind căsătoria între persoane de același...

Ministrul maghiar al Justiției: Rezoluția PE privind căsătoria între persoane de același sex este fără temei. Parlamentul European vrea să ne spună ce anume să considerăm a fi căsătorie, ce este familia

Ministrul ungar al Justiției, Judit Varga, consider că rezoluția de marți a Parlamentului European, conform căreia căsătoria și conviețuirea între persoane de același sex ar trebui recunoscute, este „o rezoluție politică fără temei”, relatează MTI, citat de news.ro.

„Se pare că nu vor să se lase. Pe cei din PE îi doare că prin legea privind protecția copilului, Ungaria nu permite nicio propagandă sexuală în instituțiile de învățământ public, în școli și în grădinițe. Îi deranjează faptul că rezistăm presiunii și lobby-ului LGBTQ.

Creșterea și educarea copiilor este responsabilitatea exclusivă a părinților, fapt consacrat și de articolul 14 al Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene. Tocmai la Bruxelles este atât de greu de înțeles acest lucru?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Parlamentul European vrea să ne spună ce anume să considerăm a fi căsătorie, ce este familia; vor să se amestece și în relația copil-părinte. Vor, din nou, să ne ofere îndrumări cu privire la probleme care sunt de competență națională. Cireașa de pe tort este că PE aduce aminte, din nou, de procedura bazată pe articolul 7.

Prin urmare, Ungaria protejează drepturile omului la cel mai înalt nivel posibil, motiv pentru care această isterie politică creată de Parlamentul European nu are niciun sens. Faptele sunt de partea noastră.

În Ungaria, fiecare persoană adultă trăiește așa cum dorește, în baza propriei sale hotărâri și a viziunii sale asupra lumii. Cu toate acestea, creșterea și educarea copiilor este dreptul exclusiv al părinților. Nu vom renunța la asta!”, a declarat Judit Varga.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...