joi, februarie 29, 2024
ȘTIRIMinistrul maghiar al Justiției: Rezoluția PE privind căsătoria între persoane de același...

Ministrul maghiar al Justiției: Rezoluția PE privind căsătoria între persoane de același sex este fără temei. Parlamentul European vrea să ne spună ce anume să considerăm a fi căsătorie, ce este familia

Ministrul ungar al Justiției, Judit Varga, consider că rezoluția de marți a Parlamentului European, conform căreia căsătoria și conviețuirea între persoane de același sex ar trebui recunoscute, este „o rezoluție politică fără temei”, relatează MTI, citat de news.ro.

„Se pare că nu vor să se lase. Pe cei din PE îi doare că prin legea privind protecția copilului, Ungaria nu permite nicio propagandă sexuală în instituțiile de învățământ public, în școli și în grădinițe. Îi deranjează faptul că rezistăm presiunii și lobby-ului LGBTQ.

Creșterea și educarea copiilor este responsabilitatea exclusivă a părinților, fapt consacrat și de articolul 14 al Cartei drepturilor fundamentale a Uniunii Europene. Tocmai la Bruxelles este atât de greu de înțeles acest lucru?

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Parlamentul European vrea să ne spună ce anume să considerăm a fi căsătorie, ce este familia; vor să se amestece și în relația copil-părinte. Vor, din nou, să ne ofere îndrumări cu privire la probleme care sunt de competență națională. Cireașa de pe tort este că PE aduce aminte, din nou, de procedura bazată pe articolul 7.

Prin urmare, Ungaria protejează drepturile omului la cel mai înalt nivel posibil, motiv pentru care această isterie politică creată de Parlamentul European nu are niciun sens. Faptele sunt de partea noastră.

În Ungaria, fiecare persoană adultă trăiește așa cum dorește, în baza propriei sale hotărâri și a viziunii sale asupra lumii. Cu toate acestea, creșterea și educarea copiilor este dreptul exclusiv al părinților. Nu vom renunța la asta!”, a declarat Judit Varga.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE