ACTUALITATEArafat schimbă regulile și condiționează relaxarea restricțiilor de rata de vaccinare

Arafat schimbă regulile și condiționează relaxarea restricțiilor de rata de vaccinare

Relaxarea restricțiilor începând cu data de 1 iunie va depinde de rata de vaccinare, a anunțat, vineri seară, la Digi 24, secretarul de stat Raed Arafat, şeful DSU, în contextul în care, până acum, autoritățile discutau de anularea anumitor restricții în funcție de incidența cazurilor de covid.

Măsuri de relaxare- precum deschiderea cinematografelor, teatrelor sau a sălilor de spectacole- ar putea fi luate după ce se va ajunge la un procent de vaccinare de 30% din populaţia României, a precizat Arafat.

„Fără discuție, dacă ajungem la 30% din populaţie vaccinată cu ambele doze, deja unele măsuri vor fi luate. Aţi văzut că şi în Israel, la 30% populaţie vaccinată, a fost un impact foarte serios pe numărul cazurilor. Când ajungem la cifra de 60% din populaţie vaccinată, şi sperăm să ajungem la acest procent, atunci se pot lua măsuri suplimentare”, a declarat Raed Arafat, potrivit sursei citate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media

De asemenea, secretarul de stat nu a exclus ca măsurile de relaxare să fie luate zonal, în funcţie de rata de vaccinare.

„Nu pot exclude acest lucru. E posibil să se ajungă la astfel de abordare. E o variantă la care toată lumea se gândeşte. Aşa cum restricţiile sunt zonale, inclusiv unele măsuri de relaxare pot fi zonale, de ce nu? Trebuie însă discutat şi luată o decizie finală”, a spus Arafat.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

11 COMENTARII

 1. E clar ca derbedeu’ asta este infiltrat la varful statului pentru a impune, “pas cu pas”, “noua normalitate”, alaturi de maimutoaia de la Cotroceni. Problema e va poporul a devenit o populatie (cum le place baietilor sa zica), care doarme cu ochii deschisi in televizor.

 2. Acest terorist palestinian a schimbat regulile de când a ajuns executivul de facto al guvernului pentru că poliitrucii au fost paralizați de frică și au executat informațiile lui prețioase, un FELCER care paradează drept epidemiolog.

  Condiționarea libertăților noastre constituționale de injectarea cu produse experimentale este crimă împotriva umanității și Arahat va plăti in tribunal pentru asta.

  Iohannis și Câțu sunt autori morali ai deciziilor acestui terorist. Scopul acestor petarde este că dividă țara să arunce oamenii vaccinați impotriva celor vaccinați, să creeze iluzia că nevaccinații sunt de vină pentru restricții, iar nu Arahat și OMS. asta-i strategia clară.

 3. Propun sa ramanem asa, pe vecie! Nu ne mai vaccinam niciunul, ramanem inchisi in case, ramanem la restrictiile actuale – dar macar ramanem in viata, fara sa riscam cheaguri de sange, infarct sau cancer in 2-3 ani! DE FAPT nu este vorba sa “invingem pandemia” ci este vorba DE VIETILE NOASTRE – DACA LE RISCAM (intepandu-ne cu seruri experimentale ce modifica ADN-ul) SAU NU!
  EU NU AS VREA SA MA SINUCID, de dragul teoriilor lui Arafat!… (sunt “terorist”, cum m-a numit Citu – el s-a injectat cu ser fiziologic in fata camerelor dar mie nu-mi da nimeni ser de-ala ci otrava)

 4. De când asumarea unui vaccin pe propria viață a fiecărui cetățean înseamnă democrație și libertate și nu in fapt genocid după modelul Auschwitz , doar că atunci lagărele nu aveau granițele la frontierele statului ! In plus nici nu semnau o declarație de “acord cu o posibilă sinucidere sau urmări de ultragieri fizice și psihice” post vaccinare !
  In concluzie , va veni ziua când toți acești roboti sclavagizati îl vor urma pe “împușcatul” !

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...