ACTUALITATEPremierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide...

Premierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide economia: Vom permite oamenilor să ia propriile decizii

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, anunță o reformă în ceea ce privește abordarea situației pandemice pentru a redeschide economia. Începând cu 19 iulie, vor exista noi măsuri de relaxare, în ideea în care oamenilor „li se va permite” să ia propriile decizii, informează Digi24.

Deși rata de vaccinare în Marea Britanie este foarte ridicată (peste 86% din adulți), aceștia se confruntă cu un număr mare de cazuri de Covid-19. În România, rata de vaccinare este relativ mică (raportat la media europeană), în schimb numărul de persoane infectate zilnic nu prea depășește 50-60 de persoane la nivel național.

„Trebuie să fim sinceri cu noi înșine. Dacă nu ne putem redeschide societatea în următoarele câteva săptămâni, când vom fi ajutați de sosirea verii și de vacanța școlară, atunci trebuie să ne întrebăm când vom putea să ne întoarcem la normal? (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ne vom îndepărta de restricțiile legale și vom permite oamenilor să ia propriile decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul de gestionare a virusului.”, a precizat premierul Boris Johnson.

Unii medici contestă vehement această decizie, spunând că este prea devreme ca populația să trăiască fără restricții și că ar zădărnici eforturile de combatere a bolii.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. ce boala? boala dictaturii mondiale ? boala imbogatirii imbogatitilor? boala genocidului pentru stapanirea resurselor planetare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate