ACTUALITATEPremierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide...

Premierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide economia: Vom permite oamenilor să ia propriile decizii

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, anunță o reformă în ceea ce privește abordarea situației pandemice pentru a redeschide economia. Începând cu 19 iulie, vor exista noi măsuri de relaxare, în ideea în care oamenilor „li se va permite” să ia propriile decizii, informează Digi24.

Deși rata de vaccinare în Marea Britanie este foarte ridicată (peste 86% din adulți), aceștia se confruntă cu un număr mare de cazuri de Covid-19. În România, rata de vaccinare este relativ mică (raportat la media europeană), în schimb numărul de persoane infectate zilnic nu prea depășește 50-60 de persoane la nivel național.

„Trebuie să fim sinceri cu noi înșine. Dacă nu ne putem redeschide societatea în următoarele câteva săptămâni, când vom fi ajutați de sosirea verii și de vacanța școlară, atunci trebuie să ne întrebăm când vom putea să ne întoarcem la normal? (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ne vom îndepărta de restricțiile legale și vom permite oamenilor să ia propriile decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul de gestionare a virusului.”, a precizat premierul Boris Johnson.

Unii medici contestă vehement această decizie, spunând că este prea devreme ca populația să trăiască fără restricții și că ar zădărnici eforturile de combatere a bolii.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...