joi, februarie 22, 2024
ACTUALITATEPremierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide...

Premierul Marii Britanii anunță o reformă în gestionarea pandemiei, pentru a redeschide economia: Vom permite oamenilor să ia propriile decizii

Premierul Marii Britanii, Boris Johnson, anunță o reformă în ceea ce privește abordarea situației pandemice pentru a redeschide economia. Începând cu 19 iulie, vor exista noi măsuri de relaxare, în ideea în care oamenilor „li se va permite” să ia propriile decizii, informează Digi24.

Deși rata de vaccinare în Marea Britanie este foarte ridicată (peste 86% din adulți), aceștia se confruntă cu un număr mare de cazuri de Covid-19. În România, rata de vaccinare este relativ mică (raportat la media europeană), în schimb numărul de persoane infectate zilnic nu prea depășește 50-60 de persoane la nivel național.

„Trebuie să fim sinceri cu noi înșine. Dacă nu ne putem redeschide societatea în următoarele câteva săptămâni, când vom fi ajutați de sosirea verii și de vacanța școlară, atunci trebuie să ne întrebăm când vom putea să ne întoarcem la normal? (…)

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ne vom îndepărta de restricțiile legale și vom permite oamenilor să ia propriile decizii în cunoștință de cauză cu privire la modul de gestionare a virusului.”, a precizat premierul Boris Johnson.

Unii medici contestă vehement această decizie, spunând că este prea devreme ca populația să trăiască fără restricții și că ar zădărnici eforturile de combatere a bolii.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

  1. ce boala? boala dictaturii mondiale ? boala imbogatirii imbogatitilor? boala genocidului pentru stapanirea resurselor planetare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE