joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEApel umanitar: Un tânăr de 20 de ani riscă să rămână să...

Apel umanitar: Un tânăr de 20 de ani riscă să rămână să nu mai meargă niciodată, dacă nu intervenim

Denis Avădanii este un tânăr de 20 de ani din Piatra Neamț riscă să nu mai meargă niciodată, dacă părinții nu strâng banii necesari pentru operațiile care îi pot salva picioarele.

Denis Avădanii a plecat sănătos la primul său job, în Piatra Neamț, mândru că își poate câștiga propriul bănuț, dar nu s-a mai întors pe picioarele lui… Într-un cumplit accident, a căzut de la 14 metri înălțime, de pe acoperișul unei hale. Medicii care l-au transportat de urgență cu elicopterul la o clinică din Cluj spun că e o minune că tânărul a supraviețuit.

După 10 zile la Terapie Intensivă, șase operații și multe ședințe de recuperare, Denis riscă să își piardă un picior și să nu mai poată merge niciodată. În țară, medicii recomandă amputarea membrului inferior drept, puternic afectat de impactul cu solul.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Ca mamă exclud cu desăvârșire ideea de amputare a piciorului copilului meu! El este o minune, faptul că a supraviețuit îngrozitorului accident arată că el este un supraviețuitor și are un destin pe pământ. Tot ce ține de noi, ca părinți, noi vom face! Vom merge până în pânzele albe”, spune mama lui cu lacrimi in ochi.

Părinții lui Denis au apelat la o clinică din Turcia, unde se pot efectua două intervenții – o prelungire a tendonului ahilian și o corecție a cavusului – care l-ar putea scăpa pe băiat de amputare. Există speranță, dar ea costă mai mult decât își poate permite să plătească această familie.

Operațiile care îi pot salva piciorul lui Denis costă 15.260€, fără transportul în străinătate.

„Nu credeam că voi ajunge în ipostaza de a cere ajutor financiar, dar cred că orice părinte ce ajunge în punctul disperării pentru copilul său, ar face la fel ca noi. Denis este un băiat muncitor și puternic. Merită tot ce-i mai bun pe lume, merită și el o familie, viață, sănătate… Ajutați-ne să ne salvăm băiatul! Se usucă pe picioare de atâta suferință, și tot e ne dorim pentru el, este să primească o șansă la o viață normală”, ne-a mai scris mama lui, ne informează Asociația Salvează o Inimă.

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DENIS AVADANII

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE