luni, septembrie 25, 2023
ACTUALITATEAntrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct și a...

Antrenorul Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct și a fost operat de urgență pe cord. Tehnicianul fusese obligat să se vaccineze

Antrenorul echipei UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani) a suferit un infarct și a fost operat în cursul zilei de miercuri, informează ProSport.

Acesta a acuzat probleme încă de luni și a decis să efectueze un control. Medicii i-au spus că trebuie operat de urgență, ceea ce s-a și întâmplat în cursul zilei de miercuri.

„Mulțumim lui Dumnezeu că Mircea e bine. Am discutat cu el în urma cu câteva minute. Intervenția a avut loc în jurul prânzului.

Totul a început în prima repriză cu FCSB, iar la pauză s-a simțit rău. Începuse să aibă dureri în piept. Și-a mai revenit, iar victoria l-a făcut să treacă pentru moment peste aceste probleme. Dar, apoi s-a simțit din nou rău și a făcut un infarct. Acum, i s-a montat un stent. Am vorbit cu el după operație și mi-a spus că în două săptămâni vrea să treacă din nou la treabă.

De echipă se vor ocupa secunzii săi”, a declarat conducătorul de la UTA, Alexandru Meszar, pentru ProSport.

Tehnicianul a recunoscut, în 2021, că a fost obligat să se vaccineze, deoarece antrena în Belgia.

”M-am vaccinat, aveam un precontract, eram în discuții cu unii din Emirate și m-au obligat. Altfel nu m-aș fi vaccinat, deja avusesem virusul. Și acum am anticorpi. Oricum bâjbâim”, a spus Mircea Rednic, la o conferință de presă de la acea vreme.

Rednic doar cel mai recent nume de pe o listă de sportivi sau oameni din lumea sportului care au suferit probleme cardiace, au colapsat sau chiar au murit pe teren în ultimii doi ani.

Ca și despre Rednic, despre unii (Aguero, Victor Lindelof sau Edwin van de Sar) se știe oficial că sunt vaccinați, dar nimeni nu discută despre asta.

O listă cu cei prăbușiti sau decedați, găsiți aici.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

3 COMENTARII

  1. „[…] dar nimeni nu discută despre asta”: sunt MULTE despre care nu se vorbește în Democrație (cea avansată).

    Noroc cu masele, că nu le trebuie să știe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate