ACTUALITATEUngaria declară război ideologiei de gen. Copiilor trebuie să li se garanteze...

Ungaria declară război ideologiei de gen. Copiilor trebuie să li se garanteze o educație bazată pe valori creștine. Ministrul Justiției: „Mama este o femeie, tatăl este un bărbat”

Guvernul Ungariei a propus, marți, un amendament constituțional privind abordarea din perspectivă creștină a rolurilor de gen în creșterea copiilor, informează Reuters.

Potrivit sursei citate, proiectul de amendament a fost înaintat Parlamentului de către ministrul Jusțiției, Judit Varga, în document fiind menționat faptul că trebuie să li se garanteze copiilor o educație bazată pe valori ce decurg din cultura creștină a Ungariei.

„Baza relaţiilor de familie este căsătoria. Mama este o femeie, tatăl este un bărbat”, a declarat ministrul Justiției, Judit Varga.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În România, președintele Iohannis apărătorul ideologiei de gen, atât prin declarații repetate, cât și prin strategii legislative prin care încearcă să introducă această ideologie în școli.

În plus, în strânsă legătură cu ideologia de gen, președintele Iohannis nu este de acord cu legea care prevede ca fiind obligatoriu acordul părinților pentru educația sexuală în școli.

După cum a relatat R3Media, mai multe ONG-uri au transmis, marți, o solicitare președintelui Iohannis prin care solicită păstrarea acordului părinților pentru educația sexuală a copiilor în școală.

1 COMENTARIU

  1. Ungaria si Polonia doresc sa se intoarca in Evul Mediu…trist, fiindca stim prea bine cum esueaza astfel de „ideologii”nationalisto-religioase. Noroc ca nu va rezista mult criza asta jalnica, tinerii maghiari si polonezi sunt conectati la realitatea lumii civilizate, cu bunele si relele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 22.233 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Alătură-te R3media și pe Telegram

Pentru că știm cât de important este să primești cât mai ușor știrile și informațiile de care ai nevoie, te invităm să accesezi canalul...

Articole relaționate

Cele mai citite