marți, martie 5, 2024
EDUCAȚIEUngaria declară război ideologiei de gen. Copiilor trebuie să li se garanteze...

Ungaria declară război ideologiei de gen. Copiilor trebuie să li se garanteze o educație bazată pe valori creștine. Ministrul Justiției: “Mama este o femeie, tatăl este un bărbat”

Guvernul Ungariei a propus, marți, un amendament constituțional privind abordarea din perspectivă creștină a rolurilor de gen în creșterea copiilor, informează Reuters.

Potrivit sursei citate, proiectul de amendament a fost înaintat Parlamentului de către ministrul Jusțiției, Judit Varga, în document fiind menționat faptul că trebuie să li se garanteze copiilor o educație bazată pe valori ce decurg din cultura creștină a Ungariei.

„Baza relaţiilor de familie este căsătoria. Mama este o femeie, tatăl este un bărbat”, a declarat ministrul Justiției, Judit Varga.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

În România, președintele Iohannis apărătorul ideologiei de gen, atât prin declarații repetate, cât și prin strategii legislative prin care încearcă să introducă această ideologie în școli.

În plus, în strânsă legătură cu ideologia de gen, președintele Iohannis nu este de acord cu legea care prevede ca fiind obligatoriu acordul părinților pentru educația sexuală în școli.

După cum a relatat R3Media, mai multe ONG-uri au transmis, marți, o solicitare președintelui Iohannis prin care solicită păstrarea acordului părinților pentru educația sexuală a copiilor în școală.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

3 COMENTARII

  1. Indivizi ca astia au fost intotdeuna in istoria omenirii, dar parca aveau mai mul bun simt decat acum. Poate ca asta face diferenta dintre evul mediu si evul submediu in care am ajuns.

  2. Băi, eu habar nu am cum ”eșuează ideologiile naționalist-religioase”, ele sunt bine mersi si virile peste tot din Israel, China, Rusia, Iran, Japonia până in Taiwan sau India dar eu știu cum eșuează permanent comunismul și stângismul. În orice timp si în orice loc de pe pământ stânga eșuează lamentabil într-o ocean de sărăcie. ”Civilizatia” nu a fost creată de genderi si homosexuali ci de ingineri, oameni de știință, inventatori iar universitățile au fost create de biserica catolică nu de bordeluri de gay.

  3. Ungaria si Polonia doresc sa se intoarca in Evul Mediu…trist, fiindca stim prea bine cum esueaza astfel de “ideologii”nationalisto-religioase. Noroc ca nu va rezista mult criza asta jalnica, tinerii maghiari si polonezi sunt conectati la realitatea lumii civilizate, cu bunele si relele ei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE