sâmbătă, aprilie 13, 2024
ACTUALITATEAndrew Tate ar fi încercat să-i recruteze pe George Simion și pe...

Andrew Tate ar fi încercat să-i recruteze pe George Simion și pe Diana Șoșoacă pentru a-l susține, afirmă un document „scurs” către Reuters

Andrew Tate și-ar fi sfătuit echipa legală să-i „recruteze” de partea sa pe George Simion și Diana Șoșoacă, pentru a se apăra de acuzațiile de viol și trafic de persoane, informează Reuters, citând interceptări telefonice depuse procurori la dosar și consultate de Reuters.

Nu este clar cum a ajuns Reuters să „consulte” documente de la dosar.

Conform unei astfel de interceptări, el i-a îndemnat pe colaboratorii să le transmită Dianei Șoșoacă și lui George Simion că „va fi foarte bine pentru cariera lor”, dacă îl sprijină pe britanic.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Transmite-le clar: O să primiți o grămadă de voturi când Tate o să spună că ați fost de partea lui”, a spus fostul kickboxer pe 28 ianuarie, într-o convorbire cu doi dintre asociații săi, potrivit Reuters.

George Simion,președintele AUR, a declarat pentru Reuters că nu a fost contactat niciodată de Andrew Tate sau asociații săi și că nu l-ar sprijini public pe Tate dacă i s-ar cere.

Întrebat dacă este de părere că lui Andrew Tate i s-a înscenat dosarul, Simion a spus: „Justiția va decide, nu politicienii”.

Un purtător de cuvânt al Dianei Șoșoacă a declarat că dialogurile interceptate sunt „minciuni” cu scopul de a o ataca pe senatoare.

Convorbirile interceptate au avut loc între 28 și 31 ianuarie, potrivit procurorilor.

Atât avocații lui Tate, cât și procurorii au refuzat să comenteze subiectul, spunând că este o investigație în curs.

Frații Tate au fost arestați de autorități la finele anului trecut și de-atunci sunt reținuți preventiv.

Ei sunt acuzați de trafic de persoane și viol.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

7 COMENTARII

      • Problema grava este ca reuters are acces la acte si interceptari in dosarele procurorilor . DOSARE NEFINALIZATE!!! Inseamna ca reuters are o cartita in sistemul de justitie romanesc care ii pune la dispozitie informatii secrete. Pai mai adormitilor de la SRI …Ce faceti??!! Ca in ultima vreme se pare ca aparati de fapt statul de drept “aplecat” al vostru fata de tradatorii neamului. Sau poate un atac cibernetic anuntat cu mult timp inainte va ocupat tot timpul??!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE