ACTUALITATEAlina Gorghiu (PNL), despre efectele post vaccin: Dacă mori o faci pentru...

Alina Gorghiu (PNL), despre efectele post vaccin: Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții

Senatorul Alina Gorghiu (PNL) a răspuns că eventualele efecte post vaccinare sunt răspunderea celui în cauză, într-un dialog de pe facebook.

Senatorul PNL a fost întrebată cine răspunde dacă o persoană se vaccinează și pățește ceva.

Gorghiu susține în postarea sa că atunci când mori o faci pentru tine.

„Sunteţi jalnici. Dacă mă duc să mă vaccinez, îmi garantaţi în scris că răspundeţi dvs. dacă păţesc ceva?”, a fost întrebarea unuia dintre utilizatorii Facebook.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Dacă mori o faci pentru tine, pentru sănătatea ta, nu pentru alții”, a venit răspunsul Alinei Gorghiu, ce a stârnit contoverse şi alte comentarii în contradictoriu între susţinătării vaccinului şi anti-vaccinişti.

A început maratonul vaccinării în Capitală. Șase centre de vaccinare vor fi deschise non-stop weekend-ul acesta. Încă de la primele ore, oamenii au venit în număr mare pentru a se imuniza.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

Peste o mie de persoane au fost vaccinate în primele două ore ale maratonului de vaccinare din București. În total, în capitală, vineri au fost imunizate aproape 3.500 de persoane.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

1 COMENTARIU

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...