ACTUALITATECălin Georgescu: Această țară bună și frumoasă nu o putem lăsa nimănui,...

Călin Georgescu: Această țară bună și frumoasă nu o putem lăsa nimănui, nu putem lăsa să fie furată și se va închina doar lui Dumnezeu, nimănui altcuiva

Călin Georgescu, președintele Asociației „Pământul Strămoșesc” și candidatul nominalizat de AUR pentru funcția de premier al României, a vorbit în Maramureș despre necesitatea ca România să rămână a românilor.

În cadrul unei reuniuni informale a AUR din Bârsana, Maramureș, Călin Georgescu i-a îndemnat pe ascultători să fie ei înșiși, oameni demni. El le-a spus că România va fi un exemplu pentru toată Europa prin iubire.

„Frați români, au fost moșii și strămoșii noștri care și-au dat viața ca noi să fim împreună, să avem un destin. Noi ce facem?

Înveți și ajuți! Cumpără-i copilului tău manualul „O istorie a lumii pentru copii” de Virgil Hillyer, și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Înseamnă să trăim cu noi înșine, să înțelegem cine suntem, iar singurul curaj pe care-l văd este curajul de a fi tu însuți.

Fii tu acela, înainte să-ți spună altcineva ce ai de făcut.

Această țară bună și frumoasă nu o putem lăsa nimănui, nu putem lăsa să fie furată și se va închina doar lui Dumnezeu, nimănui altcuiva. Acesta să ne fie crezul și acesta să ne fie destinul.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar  Zeontal, pulbere dentara, cu continut de 100% pulbere de zeolit natural și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Au fost mari înaintași, precum generalul Ioan Dragalina, care spunea așa pe Valea Jiului: Să apărăm cinstea numelui de român.

Asta înseamnă omul demn. Demnitatea trebuie să ne caracterizeze și nu știu dacă noi, voi toți vom face politică, dar sigur vom face istorie. A treia unire va răzbate în această țară. Simțul de unire trebuie să ne fie crez, linie, limbă, iubire.

Cu asta nu doar că vom răzbate ca țară, dar vom fi un exemplu prin iubire. România va trage toată Europa după ea prin iubire și unitate”, a spus Călin Georgescu.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate