marți, ianuarie 31, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Călin Georgescu lansează Mișcarea „Pământul Strămoșesc”

VIDEO | Călin Georgescu lansează Mișcarea „Pământul Strămoșesc”

ACTUALIZARE 15:20: Evenimentul a fost deschis de recitalul violoncelistul Adrian Naidin. A vorbit, în introducere, domnul Călin Georgescu, inițiatorul mișcării. A vorbit și acad. Victor Voicu.

ȘTIREA INIȚIALĂ:Cunoscutul economist Călin Georgescu a anunțat că va lansa Mișcarea „Pământul Strămoșesc”.

Evenimentul se va produce, oficial, vineri 1 octombrie, de la ora 15:00. Conform anunțului oficial, Asociația „Pământul strămoșesc”, este menită să pună în aplicare proiectul de țară: „Hrană, Apă, Energie”, lansat de Călin Georgescu.

„Românii își înțeleg mult mai bine rădăcinile și din acest motiv se întorc din ce în ce mai mulți în țară.

Toți realizează ce este și cum funcționează Occidentul și au realizat că tot mai bine este pe pământul strămoșesc.

Ne asuprim de unii singuri, pentru că nu înțelegem cine suntem. Ce capacitate are pământul și noi, ca popor român. Din ce neam ne tragem . Când se va șterge coroana imperială a acestei țări, o Europă întreagă va veni în întâmpinarea noastră și ne va spune „Iertați-ne”. „Iertați-ne nu doar pentru că v-am trădat, ci și pentru ce tot v-am făcut”. Și asta se va întâmpla.

Singura condiție pentru a ne ridica este pacea în unitate națională.

Vom reconstrui tot ce ne va sta în putință, pentru a ajuta țara să se ridice ca stare de spirit. Vom reface podețe, gospodării țărănești, hambare, livezi etc., totul pentru a sprijini țăranul român, micul producător român sau frumosul și firescul oriunde au fost călcate în picioare.

Țelul nostru pe termen mediu și lung este ridicarea României, prin crearea de rețele solide de mici producători și meșteșugari, a unei cooperații moderne ancorate în principiile demnității și cooperării, prin organizarea de activități, inclusiv culturale, care pot ridica poporul din starea de abandon în care se află.”, a spus Călin Georgescu, Președintele Asociației „Pământul Strămoșesc”.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

3 COMENTARII

  1. Minunat! Sper ca, intr-un viitor cat mai apropiat, Tara sa fie condusa de elite cu iubire de patrie si popor si nu de etilisti (cred ca nu am scris gresit!).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate