duminică, februarie 5, 2023
ACTUALITATEDupă dezvăluirile R3media, Cătălin Tolontan neagă afirmațiile șefului său din Elveția, privind...

După dezvăluirile R3media, Cătălin Tolontan neagă afirmațiile șefului său din Elveția, privind indicațiile ca ziariștii de la Ringier să nu supăre Guvernele în pandemie

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al trustului Ringier din România, respinge afirmațiile șefului său privind activitatea jurnaliștilor în pandemie, respectiv de „să nu se creeze divergență între guverne și cetățeni”.

Într-un articol publicat pe blogul său, Tolontan și alți doi redactori șefi din Ringier afirmă că în România nu a ajuns nimic din indicațiile pe care șeful elvețian afirmă că le-ar fi dat.

Ei confirmă acuratețea afirmațiilor făcute de Marc Walder și aduse în atenția publicului de către R3media.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Marc Walder a formulat un fapt și a exprimat o opinie. Fiecare putem avea propria părere, dar nu putem avea propriile fapte. Faptele sunt unice. Și cele relatate de șeful Ringier nu au existat, cel puțin în legătură cu cotidianele Ringier din România.

Libertatea și Gazeta Sporturilor nu au primit nicio indicație, așa ceva nu e acceptabil și e complet străin de cultura grupului, așa cum am văzut-o în cei trei ani de când lucrăm aici, ca jurnaliști.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nici Marc Walder, nici altă persoană din conducerea Ringier și nici nimeni altcineva nu s-a amestecat în politica editorială, cu nicio ocazie.

Toți trei semnatarii acestui articol am venit la Ringier începînd cu toamna lui 2018 și de atunci, pentru toate erorile sau lucrurile reușite, răspunderea ne aparține nouă, ziariștilor.

Libertatea de exprimare este nenegociabilă, iar grupul Ringier a respectat ferm acest lucru”, afirmă Tolontan în articolul său.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

  • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
    De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate