luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEDupă dezvăluirile R3media, Cătălin Tolontan neagă afirmațiile șefului său din Elveția, privind...

După dezvăluirile R3media, Cătălin Tolontan neagă afirmațiile șefului său din Elveția, privind indicațiile ca ziariștii de la Ringier să nu supăre Guvernele în pandemie

Cătălin Tolontan, coordonatorul editorial al trustului Ringier din România, respinge afirmațiile șefului său privind activitatea jurnaliștilor în pandemie, respectiv de „să nu se creeze divergență între guverne și cetățeni”.

Într-un articol publicat pe blogul său, Tolontan și alți doi redactori șefi din Ringier afirmă că în România nu a ajuns nimic din indicațiile pe care șeful elvețian afirmă că le-ar fi dat.

Ei confirmă acuratețea afirmațiilor făcute de Marc Walder și aduse în atenția publicului de către R3media.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Opțiunea Benedict, de Rod Dreher și vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Marc Walder a formulat un fapt și a exprimat o opinie. Fiecare putem avea propria părere, dar nu putem avea propriile fapte. Faptele sunt unice. Și cele relatate de șeful Ringier nu au existat, cel puțin în legătură cu cotidianele Ringier din România.

Libertatea și Gazeta Sporturilor nu au primit nicio indicație, așa ceva nu e acceptabil și e complet străin de cultura grupului, așa cum am văzut-o în cei trei ani de când lucrăm aici, ca jurnaliști.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Nici Marc Walder, nici altă persoană din conducerea Ringier și nici nimeni altcineva nu s-a amestecat în politica editorială, cu nicio ocazie.

Toți trei semnatarii acestui articol am venit la Ringier începînd cu toamna lui 2018 și de atunci, pentru toate erorile sau lucrurile reușite, răspunderea ne aparține nouă, ziariștilor.

Libertatea de exprimare este nenegociabilă, iar grupul Ringier a respectat ferm acest lucru”, afirmă Tolontan în articolul său.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE