joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEAlianța Părinților cere Ministerului Sănătății și Ministerului Educației să informeze COMPLET părinții...

Alianța Părinților cere Ministerului Sănătății și Ministerului Educației să informeze COMPLET părinții înainte ca aceștia să-și ducă copiii la vaccinare

Alianța Părinților (AP) cere Ministerului Educației Naționale (MEN) și Ministerului Sănătății (MS) să informeze corect și complet părinții care-și vor duce copiii la vaccinare în cabinetele de acest profil ce se doresc a fi deschise în școli.

Conform adresei Alianței Părinților,  se solicită „ca în declaraţia de consimţământ informat pe care părintele o va semna înainte ca fiului/fiicei sale să-i fie administrat vaccinul, să fie incluse explicit următoarele informaţii:

1- Vaccinurile anti-covid sunt seruri experimentale aflate în studiu clinic de fază III, care se va încheia la 31 decembrie 2023.

2- Prin semnătură vă înrolaţi ca voluntar în acest studiu clinic și vă asumaţi riscul eventualelor reacţii adverse.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

3- O persoană vaccinată se poate infecta și poate transmite virusul în colectivitate, având (în cazul infectării) aceeași încărcătură virală ca și o persoană nevaccinată.

4- O persoană vaccinată poate face o formă severă de boală și poate deceda de covid.

5- Copiii prezintă un risc statistic zero pentru COVID-19.

6- La tinerii vaccinaţi s-au înregistrat cazuri de miocardită, infarct, tromboze și decese, motiv pentru care Pfizer a inclus miocardita în prospect ca efect secundar posibil, iar Astra Zeneca a inclus decesul în prospect ca efect secundar posibil.

Solicităm, de asemenea, ca părinţii tinerilor pacienţi să fie instruiţi în vederea raportării reacţiilor adverse survenite după cele 15 minute în care pacientul rămâne sub observaţie, cu precizarea expresă a modalităţii în care acest lucru trebuie făcut și cu informarea expresă cu privire la faptul că, fiind vorba despre un studiu clinic în desfășurare, raportarea reacţiilor adverse până la finalizarea acestui studiu, în dec 2023,  este un obiectiv de maximă importanţă.

Medicul prezent se va asigura (conform prevederilor legale) că părintele a citit și a înţeles informaţiile.”

În continuare, AP explică argumentele din spatele acestor solicitări și arată ascunderea acestor informații viciază consimțământul informat al persoanei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

„Medicul prezent se va asigura (conform prevederilor legale) că părintele a citit și a înţeles informaţiile.

Faptul că solicitările noastre sunt pe deplin justificate, deoarece afirmaţiile de mai sus corespund realităţii, este demonstrat de următoarele:

1-Menţiunea cu privire la caracterul experimental al vaccinurilor anti-covid se găsește în prospecte; toate vaccinurile anti-Covid19 se află în faza de studiu clinic, nu au fost aprobate de FDA, au primit doar  autorizare condiţionată de punere pe piaţă (care este provizorie) și se află într-un proces de monitorizare suplimentară, lucru semnalat în prospecte prin pictograma triunghi negru cu vârful în jos.

In prospectul vaccinului de la Pfizer se menţionează explicit că pentru a confirma eficacitatea și siguranța vaccinului, DAPP trebuie să depună raportul final al studiului clinic în decembrie 2023.

2- Intr-un răspuns recent al Ministerului Sănătăţii la o solicitare de informaţii de interes public formulată de postul de televiziune Antena3, se afirmă, de asemenea, explicit:

„Perioada de timp în care suntem protejați după vaccinare poate fi stabilită doar prin observarea îndelungată a voluntarilor cărora le-a fost administrat vaccinul în cadrul studiilor clinice”.

Deci, persoanele vaccinate sunt voluntari care se înrolează într-un studiu clinic, asumându-și toate riscurile, aspect despre care trebuie să fie informate.

3- In prospecte este menţionat explicit faptul că nu se cunoaște impactul vaccinării asupra răspândirii virusului SARS- COV 2 în comunitate, iar pe site-ul European Medicines Agency este precizat faptul că „nu se știe dacă vaccinarea va întrerupe circulația virusului în colectivitate”.

Datele experienţei (v situaţia celor mai vaccinate ţări care se confruntă în prezent cu cel mai mare număr de infectări) confirmă faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecţia.

La 28 iulie 2021, directorul CDC, Rochelle Walensky, a declarat că studiile recente arată că persoanele vaccinate care se îmbolnăvesc de covid au aceeași încărcătură virală cu cele nevaccinate și pot transmite infecţia în comunitate.

Dl. dr Adrian Marinescu (medic infectionist- Spitalul Matei Balș) a confirmat public faptul că persoanele vaccinate se pot infecta și pot transmite infecţia.

4- Informaţiile publice furnizate de INSP arată că în România până la 5 iulie 2021 au decedat 492 de persoane testate pozitiv după prima doză de vaccin și 109 persoane au decedat fiind testate pozitiv după a doua doză.

5- Pe site-ul CDC este prezentă informaţia conform căreia la vârste mai mici de 20 de ani, rata de supraviețuire la COVID-19 este de 99,997%.

6- Raportările privind vătămările provocate în rândul copiilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 17 ani au crescut cu mai mult de trei ori în decurs de o săptămână, potrivit datelor VAERS, după începerea vaccinării. Connecticut a raportat în primele zile de la începerea vaccinării 18 cazuri de miocardită în rândul adolescenților care au primit un vaccin COVID.

Până la 31 iulie 2021, Eudra-Vigilance a înregistrat un total de 20.525 decese după vaccin și 1.960.607 efecte adverse raportate, iar producătorul Astra Zeneca a inclus în prospect decesul ca posibil efect secundar.

Vă rugăm să observaţi faptul că pentru toate informaţiile am citat numai surse oficiale: prospectele vaccinurilor, Ministerul Sănătăţii, FDA,VAERS, EMA, CDC, Eudra-Vigilance, INSP, site-uri guvernamentale.

Cu privire la intenţia de introducere în programa școlară a lecţiilor despre coronavirus și vaccin vă comunicăm că, în calitate de părinţi, considerăm complet inadecvată încărcarea programului copiilor cu încă o disciplină. Toate informaţiile necesare li s-ar putea da elevilor într-o oră de dirigenţie sau într-o oră de anatomie/biologie.

Cu privire la intenţia organizării unor ședinţe online cu părinţii „pentru a convinge cât mai multe persoane, din toate categoriile de vârstă, cu privire la beneficiile vaccinării anti-covid”, considerăm că acestea s-ar justifica numai în cazul în care informarea s-ar face cu respectarea tuturor datelor știinţifice recunoscute oficial pe care le-am menţionat mai sus.

Deci, atât lecţiile despre coronavirus și vaccin predate elevilor, cât și ședinţele online cu părinţii, precum și declaraţia de consimţământ informat trebuie să conţină informaţiile enumerate la punctele 1-6, informaţii a căror veridicitate este confirmată oficial. 

Ascunderea acestor informaţii, al căror caracter oficial nu poate fi contestat, are drept consecinţă vicierea consimţământului părintelui prin mijloace dolosive, cu posibile consecinţe grave asupra sănătăţii și cu toate consecinţele juridice pe care acest lucru le poate determina.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

  1. Cretinilor, demenților, canaliilor, fără înțeparea copiilor și fără botniță în sălile de curs, pentru care motiv înțeparea copiilor și purtatul botnițelor, ca să omorâți cât mai repede viitoarea generație a României,
    Huuuuuuuuuuuuuuuo, “ministrului” învățământului și “ministrului” sănătății = criminalii notorii ai poporului român,
    Huuuuuuuuuuuuuuuo !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate