ACTUALITATE Top 10 știri pozitive ale săptămânii (1 -7 februarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (1 -7 februarie)

  1. O fetiță de 11 ani care își dorea de ziua sa lemne de foc pentru a se încălzi a primit ceea ce și-a dorit, dar și o surpriză. Detalii, aici.
  2. Un pompier a salvat doi bătrâni răniți în urma unei explozii, deși se afla în timpul liber. Ce s-a întâmplat la Săcele, județul Teleorman, aflați aici.
  3. Fermierii vor primi un ajutor de 25.000 de euro/fermă în 2021.Detalii despre această decizie, aici.
  4. Episcopia Covasnei donează 10 tone de cartofi pentru romii afectaţi de incendiul din Miercurea Ciuc. Mai multe detalii găsiți aici.
  5. Familiile victimelor incendiului de la Matei Balș vor primi un ajutor de la stat. Despre ce sumă este vorba, puteți afla aici.
  6. Arhiepiscopia Sucevei vrea să înființeze o policlinică, un spital și o bibliotecă digitală. Citiți mai multe despre aceste proiecte, aici.
  7. Cazinoul din Constanța își recapătă, încet-încet, strălucirea. Majoritatea ornamentelor exterioare de pe emblematica clădire au fost recondiționate sau schimbate. Detalii, aici.
  8. Jandarmii din Târgu Jiu au găsit pe stradă un portofel cu bani pe care l-au înapoiat proprietarului. Mai multe informații, aici.
  9. Voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului au ajutat 24 de familii nevoiașe din localitățile ilfovene Grădiștea și Sitaru. Detalii despre această acțiune, aici.
  10. La Cluj – Napoca se desfășoară o expoziție despre spațiul cosmic, în care se poate simula chiar o călătorie spațială. Evenimentul este sprijinit de NASA. Detalii, aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3Media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 11.305 de lei din 34.620...

Dragi prieteni, de azi începem o nouă colectă pentru a asigura finanțarea siteului R3Media, dar de data asta pentru următoarele șase luni. Grație vouă, dragi prieteni,...

Articole relaționate

Cele mai citite

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here