ACTUALITATETop 10 știri pozitive ale săptămânii (1 -7 februarie)

Top 10 știri pozitive ale săptămânii (1 -7 februarie)

  1. O fetiță de 11 ani care își dorea de ziua sa lemne de foc pentru a se încălzi a primit ceea ce și-a dorit, dar și o surpriză. Detalii, aici.
  2. Un pompier a salvat doi bătrâni răniți în urma unei explozii, deși se afla în timpul liber. Ce s-a întâmplat la Săcele, județul Teleorman, aflați aici.
  3. Fermierii vor primi un ajutor de 25.000 de euro/fermă în 2021.Detalii despre această decizie, aici.
  4. Episcopia Covasnei donează 10 tone de cartofi pentru romii afectaţi de incendiul din Miercurea Ciuc. Mai multe detalii găsiți aici.
  5. Familiile victimelor incendiului de la Matei Balș vor primi un ajutor de la stat. Despre ce sumă este vorba, puteți afla aici.
  6. Arhiepiscopia Sucevei vrea să înființeze o policlinică, un spital și o bibliotecă digitală. Citiți mai multe despre aceste proiecte, aici.
  7. Cazinoul din Constanța își recapătă, încet-încet, strălucirea. Majoritatea ornamentelor exterioare de pe emblematica clădire au fost recondiționate sau schimbate. Detalii, aici.
  8. Jandarmii din Târgu Jiu au găsit pe stradă un portofel cu bani pe care l-au înapoiat proprietarului. Mai multe informații, aici.
  9. Voluntarii Catedralei Mântuirii Neamului au ajutat 24 de familii nevoiașe din localitățile ilfovene Grădiștea și Sitaru. Detalii despre această acțiune, aici.
  10. La Cluj – Napoca se desfășoară o expoziție despre spațiul cosmic, în care se poate simula chiar o călătorie spațială. Evenimentul este sprijinit de NASA. Detalii, aici.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți.Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate