ACTUALITATEAlegeri SUA: Cum încearcă avocații președintelui Trump să demonstreze că votul a...

Alegeri SUA: Cum încearcă avocații președintelui Trump să demonstreze că votul a fost fraudat în favoarea lui Joe Biden. Ce a adus renumărarea din Georgia

Rudy Giuliani și echipa de avocați a Președintelui Trump au afirmat într-o conferință de presă că procesul electoral din mai multe state cheie a fost atât de alterat, încât rezultatele ar trebui să-l proclame pe actualul președinte învingător în alegerile din 3 noiembrie.

Conform fostului primar al New York-ului a existat un tipar al neregularităților în alegeri, încât dovezile sugerează existența „unui plan emanând dintr-o locație centralizată” pentru a comite fraude electorale în orașele controlate de democrați.

El a spus că principala modalitate de fraudă a fost votul prin corespondență, democrații „alegând locurile unde puteau scăpa nepedepsiți”, scrie Breitbart.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran și vei contribui la susținerea siteului R3Media

În altă ordine de idei, renumărarea manuală a voturilor din Georgia nu a schimbat rezultatul: deși într-adevăr, Biden a pierdut câteva sute de voturi, democratul a rămas în frunte cu peste 12.284 de voturi în fața lui Trump. Înainte de renumărare, avansul era de 14.000.

Donald Trump a reacționat afirmând că niciun buletin de vot nu a fost respins în Georgia, deși la alegerile trecute procentul a fost de 4%. Statul Georgia a anunțat renumărarea manuală a voturilor pe 12 noiembrie.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

Principalele acuzații aduse de echipa lui Donald Trump de la conferința de la care Pro TV  a relatat doar faptul că Giuliani „A transpirat și i-a curs pe față vopseaua din păr”:

1. Observatorii au fost împiedicați să supravegheze deschiderea voturilor primite prin corespondență. Giuliani spune că observatorii nu au putut verifica să vadă dacă plicurile au fost semnate de titular, ceea ce este un factor cheie pentru a stabili dacă votul este valid. Aceste voturi sunt „nule”, a declarat echipa lui Trump.

2.În statul Pennsylvania, în comitatele conduse de Democrați a fost relaxată procedura de vot, astfel încât și votanții absenți să poată vota, în timp ce în cele conduse de Republicani nu s-a putut.

3.Votanții au ajuns la urne și au descoperit că deja cineva votase în locul lor. O situație de acest gen s-a petrecut în Pittsburgh, unde cetățenilor veniți la secțiile de votare li s-a spus că deja au votat. Giuliani a susținut că asta a fost o strategie a democraților.

4.Oficiali ai comisiilor electorale au fost instruiți să antedateze voturile primite prin corespondență, astfel încât să nu fie excluse de la numărare, pe motiv că au ajuns în secție în ziua alegerilor.

5. Voturile pentru Joe Biden au fost introduse de mai multe ori în mașinăriile de numărat voturile (în SUA voturile nu se numără manual – n.r). Giuliani susține că are 60 de martori din Michigan care vor depune mărturie că voturi pentru Joe Biden au fost numărate de două sau trei ori. Conform acestuia, este vorba de 60.000 până la 100.000 de voturi.

6. Buletinele de vot pentru absenți au fost acceptate în Wisconsin fără a fi solicitate mai întâi. Avocatul Președintelui arată că 60.000 de asemenea buletine de vot au fost numărate în zona Milwaukee și 40.000 în Madison.

7. Au existat mai multe voturi decât rezidenți. Asemenea situații s-au întâlnit în Michigan și Wisconsin – două state cheie, dar și în Georgia.

8. Mașinile care numără voturile și software-ul aferent ar fi deținut de persoane cu legături cu regimul din Venezuela și George Soroș. Sidney Powell a afirmat că voturile din SUA sunt numărate peste hotare și că mașinile Dominion alături de programul Smartmatic sunt controlate de interese străine, manipulând algoritmii pentru a schimba rezultatele. Cele două companii au negat vehement acuzațiile.

9.Constituția SUA prevede o procedură pentru alegerea președintelui dacă votul este alterat. Giuliani a spus că au fost viciate atâtea voturi încât dacă s-ar anula, Președintele Trump ar câștiga alegerile.

Campania lui Trump a adăugat că presa a uzurpat puterea de a declara un candidat sau altul câștigător.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate

IMPORTANT

O chemaR3 la susținere

Dragi prieteni, după patru luni de pauză, revenim la voi pentru a sprijini efortul nostru. Dacă doriți să ne ajutați luna aceasta, o puteți face...