marți, octombrie 3, 2023
ACTUALITATEE prea mult: Facultatea de Medicină de la Harvard oferă cursuri prin...

E prea mult: Facultatea de Medicină de la Harvard oferă cursuri prin care medicii pediatri să identifice BEBELUȘII care sunt LGBT și transgenderi

Facultatea de Medicină a Universității Harvard oferă un curs pentru specialiștii din obstetrică ginecologie, pediatrie și chirurgie plastică pentru a îngriji bebelușii care se „identifică” drept LGBT. Scopul programului este de a oferi „expunere și educație” celor care se îngrijesc de „oameni din minoritățile sexuale de-a lungul vieții, de la bebeluși la adulți”. În medicina occidentală, un copil este considerat bebeluș de la naștere până la vârsta de 12 luni, scrie Daily Mail.

Pe lângă domenii medicale precum Pediatrie, Psihologie, Psihiatrie și Chirurgie Plastică( pentru că orice copil transgender trebuie mutilat), studenții de la Harvard care vor participa la acest curs vor învăța și activism pentru LGBT.

Șeful programului este Dr. Alex Keuroghlian, un homosexual și activist LGBT declarat. El s-a opus, în 2022, ideii ca persoanele care schimbări de sex prin chirurgie să fie testate psihologic înainte. „Nu cred că e nevoie de așa ceva. A fi transgender nu este o problemă mentală”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic –despre femei, sex și feminism, de Carrie Lukas  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Cursul este oferit în legătură cu mai multe spitale din zona Boston, inclusiv celebrul Spital pentru Copii din Boston, unul dintre cele mai reputate din SUA. Această instituție medicală a sugerat, încă din 2022, că unii bebeluși sunt transgenderi încă „din pântece”. Despre copii, se spunea că își dau seama că sunt transgenderi „încă de la vremea în care pot rosti primele cuvinte”, scrie Daily Mail.

Între timp, spitalul a șters înregistrarea respectivă, după ce s-a confruntat cu acuzații că se grăbește să le ofere minorilor operații care le vor schimba viața ireversibil.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe,  vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului  R3media.

Nu este clar cum nou-născuții își comunică „identitatea de gen” la naștere, dar Facultatea de Medicină de la Harvard îi va învăța pe studenți ce „semne” să caute la micuți.

Nathanael Blake, membru al Centrului de Politici Publice și Etice din SUA, a comentat astfel „cursul” oferit de Harvard: „Studenții de la Harvard ar trebui să fie învățați adevărul științific primar, conform căruia un bărbat nu poate deveni o femeie sau vice versa”.

Aceste dezvăluiri vin pe fondul unei creșteri exponențiale a numărului de copii care se declară „transgenderi”, în SUA. Conform unei statistice publicate de Daily Mail, există state precum New York sau New Mexico unde 3% dintre micuți se declară „în corpul greșit”. Cele mai mari proporții de astfel de copii se găsesc în statele conduse de Partidul Democrat, care încurajează astfel de cazuri.

În statele republicane, procentele sunt mai mici. În Texas, Guvernatorul Greg Abbot a numit prescrierea medicamentelor care blochează pubertatea pentru copii drept „abuz” .

Situația copiilor este cu atât mai gravă cu cât numărul adulților care se declară transgenderi este maximum 0,9% în state precum Arizona. Legătura dintre propaganda LGBT la copii, mult mai intensivă și agresivă decât acum 20-30 de ani este evidentă în explicarea proporției mult mai mare în care cei tineri se declară „născuți în corp greșit”.

Reamintim că și-n Europa Occidentală situația este la fel de rea. Un material publicat în Anglia arăta cum copiii cad pradă transgenderismului propagat ca fiind ceva „cool” pe rețelele de socializare.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate