ACTUALITATEAlegeri SUA 2020. Dezvăluiri: Fiul lui Joe Biden, întâlnire cu chinezii în...

Alegeri SUA 2020. Dezvăluiri: Fiul lui Joe Biden, întâlnire cu chinezii în România în 2017

Încă o mențiune a României în scandalul mailurilor lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la Președinția SUA.

Într-un email, fiul lui Joe Biden îi propune unui partener de afaceri întâlnirea cu un anume Zhang, în România. Conform mailului publicat de Fox News și de jurnalista Sorina Matei, Zhang era atunci deja în România.

Totul se întâmpla în 2017.

Reamintim că avocatul președintelui SUA, fostul procuror Rudy Giuliani, a declarat că familia lui Joe Biden „fura bani din România”.

Șeful de cabinet al lui Trump, Mark Meadows a spus și el că „o parte din banii care apar să curgă înspre familia Biden provin din România, Ucraina și din China”.

Informația a fost confirmată de Donald Trump, președintele SUA.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...