ACTUALITATE Alegeri SUA 2020. Dezvăluiri: Fiul lui Joe Biden, întâlnire cu chinezii în...

Alegeri SUA 2020. Dezvăluiri: Fiul lui Joe Biden, întâlnire cu chinezii în România în 2017

Încă o mențiune a României în scandalul mailurilor lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden, candidatul Partidului Democrat la Președinția SUA.

Într-un email, fiul lui Joe Biden îi propune unui partener de afaceri întâlnirea cu un anume Zhang, în România. Conform mailului publicat de Fox News și de jurnalista Sorina Matei, Zhang era atunci deja în România.

Totul se întâmpla în 2017.

Reamintim că avocatul președintelui SUA, fostul procuror Rudy Giuliani, a declarat că familia lui Joe Biden „fura bani din România”.

Șeful de cabinet al lui Trump, Mark Meadows a spus și el că „o parte din banii care apar să curgă înspre familia Biden provin din România, Ucraina și din China”.

Informația a fost confirmată de Donald Trump, președintele SUA.

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul globalist și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume cauze conservatoare și/sau naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă dorești să ai ce citi în continuare, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3Media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

IMPORTANT

Campania R3Media a strâns 10.636 de lei din cei 17.561 lei...

Dragi prieteni ai R3Media, sunteți extraordinari! Campania de donații pentru luna septembrie s-a încheiat ieri cu un bilanț care mi-a depășit așteptările: din necesarul de...

Articole relaționate

Cele mai citite