joi, iunie 13, 2024
ACTUALITATEHunter Biden a fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare. Fiul...

Hunter Biden a fost găsit vinovat pentru toate capetele de acuzare. Fiul președintelui SUA riscă până la 25 de ani de închisoare

Hunter Biden a devenit primul copil al unui președinte în exercițiu care a fost condamnat. Un juriu federal l-a găsit vinovat pentru trei capete de acuzare legate cumpărarea unei arme după ce a consumat droguri și fals în declarații, potrivit NYPost.

Când s-a citit verdictul, ful lui Joe Biden s-a uitat la juriu și nu a avut nicio reacție vizibilă. Soția lui Hunter, Melissa Cohen Biden, a stat lângă avocaul soțului ei, Kevin Morris.

Prima doamnă Jill Biden, s-a declarat surprinsă de viteza cu care s-a dat verdictul. Ea a intrat în sala de judecată la două minute după citirea acuzației.

Apoi, Hunter a părăsit tribunalul federal din Wilmington alături de soția sa Melissa. El a atins-o pe umăr pe Jill înainte de a se urca într-un SUV negru păzit de agenți ai Serviciului Secret. Hunter Biden a ingnorat grupul de reporteri care îi cereau reacții cu privire la verdict.

Hunter Biden riscă acum până la 25 de ani de închisoare. Cu toate acestea, este mai probabilă o pedeapsă mai mică, deoarece el nu are condamnări anterioare.

Hunter Biden este de asemenea este programat la un alt caz la tribunalul federal din Los Angeles, pe 5 septembrie. El este acuzat că nu ar fi plătit impozitul federal pe venit de 1,4 milioane de dolari, pentru anii 2016 până în 2019.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE