ACTUALITATEAlbert Bourla, CEO-ul Pfizer spune că este PROBABIL să apară variante rezistente...

Albert Bourla, CEO-ul Pfizer spune că este PROBABIL să apară variante rezistente la vaccinul actual, dar compania poate produce un ser nou la TREI LUNI

CEO-ul Pfizer, Albert Bourla, a declarat pentru Fox News că este „probabil” să apară în cele din urmă o variantă de coronavirus rezistentă la vaccin, informează Mediafax.

„De fiecare dată când apare o variantă în lume, oamenii de ştiinţă o cercetează pentru a vedea dacă această variantă poate evita protecţia oferită de vaccinul nostru. Nu am identificat încă una, dar credem că este probabil să apară”, a spus Bourla.

Acesta a adăugat că Pfizer ar putea produce noi versiuni ale vaccinului său pentru a combate o astfel de variantă în termen de trei luni de la descoperirea sa.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

„Am construit un proces care, în termen de 95 de zile din ziua în care identificăm o variantă ca fiind o variantă de îngrijorare, vom putea avea un vaccin împotriva acesteia”, a spus Bourla.

Experţii avertizează că rate mai mari de circulaţie şi transmitere a virusului creează „mai multe oportunităţi pentru apariţia de noi mutaţii”.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Păstura crudă și vei contribui la susținerea siteului R3media

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

2 COMENTARII

  1. Acesta era argumentul celor care se opuneau vaxxinării in masă: că vaccinarea masivă va accelera rata mutațională care va duce la noi variante.

    Așadar vaccinati-vă in masă cu scopul de a vă putea vaccina incă o dată contra noilor variante.

    Prostimea progresistă a ajuns să creadă in șeful unei corporații ca intr-un ayatollah. Asta e „progresul” și „știința”…

  2. Ar trebui schimbata denumirea din vaxin in tratament periodic. Cine mama masi a mai vazut in istoria medicinei sa numesti vaxin un produs pe care il administrezi fara sfarsit!!? Vaxinul era cu o doza si rezolvai problema. Daca prima doza nu a fost suficienta si a mai necesitat una iar acum e necesara si a treia urmand si a 4 samd…..ce mamaliga masi de protectie ofera inocularea? Si cum reusesc ei sa testeze noile doze daca le scot la 3 luni.? Teoria conspiratiei de anul trecut a devenit teoria realitatii fratilor vaxinati ! Nu mai bagati capul in nisip ca problema nu se rezolva daca nu va schimbati atitudinea!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 4.063 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...