duminică, iulie 14, 2024
ACTUALITATEActorul Marius Manole, un simbol al progresismului în România, recunoaște: Eu nu...

Actorul Marius Manole, un simbol al progresismului în România, recunoaște: Eu nu sunt un băiat citit. Eu am citit 20 de cărți la viața mea”

Actorul Marius Manole, angajat la Teatrul Național București, considerat unul dintre simbolurile mișcării progresiste din România, a recunoscut recent că nu are o cultură bogată, citind 20 de cărți până la vârsta de 46 de ani.

„Eu nu pot să scriu. Eu, ca să scriu, ar trebui să am lecturi. Nu le am. De aia spun, ca să mă întorc și să mă joc din partea cealaltă, eu nu pot să fac asta, pentru că sunt un actor fără cultură. Nu am o cultură bogată.

Nu sunt un om care a citit enorm. Nu sunt un om care a citit mult. Eu nu am spus ca oamenii să aibă cultură, am spus să aibă bun simț. Bunul simț nu înseamnă cultură.

Eu nu sunt un băiat citit. Eu am citit 20 de cărți la viața mea, eu nu pot să mă apuc să regizez pentru că nu știu. Ce să regizez? Eu sunt un actor care are nevoie de regizor.

Am văzut foarte mulți oameni care au furat o spoială de meserie și acum o fac pe aia și nu sunt buni. Așa că nu vreau să umplu rândurile ălea de actori, de regizori care se cred regizori”, a spus Marius Manole, într-un interviu ”FITS Talks”, din cadrul Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, conform Turnul Sfatului.

Marius Manole s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin susținerea mișcării #Rezist și a ideologiei LGBT.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

5 COMENTARII

  1. De ce e prapaditu asta, manolea,un simbol?ce a facut el sa fie”simbol”?daca sugi la vaca progresista esti automat simbol?

  2. Se vedea de la o poștă oricum. Când nu citești o sa fii captiv tuturor cliseelor impuse de presă celor cu bani, progresist ul idiot util al plutocratiei globale

    Actorii astia merg pe vedetismul, călăresc valul dictat de servicii și oengisti, în rest citesc prompterul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,500FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE