joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEAcad. Eugen Mihăescu: USR şi PLUS, împreună cu „tătucul" lor de la...

Acad. Eugen Mihăescu: USR şi PLUS, împreună cu „tătucul” lor de la Paris sau de la Berlin, sunt propagandiştii globalismului. Vor fi cei mai mari dușmani ai AUR

Academicianul Eugen Mihăescu nu este surprins de agresivitatea celor care atacă partidul AUR, „surpriza alegerilor parlamentare”, pentru că „Patrioţii au fost întotdeauna ostracizaţi”, notează el într-un articol publicat în ziarul Bursa.

Despre eliminarea lui Sorin Lavric (senator AUR) din Uniunea Scriitorilor, Eugen Mihăescu scrie că președintele acestei instituții, Nicolae Manolescu, „a sărit printre primii, ca la un ordin, reuşind să îl îndepărteze pe Sorin Lavric de la Uniunea Scriitorilor. Tocmai Manolescu, care l-a renegat pe legionarul de ta-su, numitul Apolzan, pentru un ciolan ce a devenit din an in an tot mai mare. Manolescu nu avea nevoie la Uniunea Scriitorilor de un colaborator şi rival care să-i facă umbră, pentru că vrea să plece de la conducerea ei cu picioarele înainte”.

Graficianul consideră că marii dușmani ai partidului AUR sunt cei de la USR – PLUS.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: George Soros – puterea din umbră, de David Horowitz și Richard Poe, și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

„Cei mai mari duşmani ai AUR, în parlament şi înafara lui, vor fi membrii acestei alianţe. Avea dreptate Emanuel Ungureanu când spunea, la Gâdea în emisiune, că ei nu sunt de stânga. Data viitoare, ca să-l pună sub tensiune şi să-l facă să se bâlbâie, reprezentanţii AUR trebuie să-l atace altfel: USR-I şi PLUS, împreună cu “tătucul” lor de la Paris sau de la Berlin, nu sunt nici de dreapta nici de stânga, ci sunt propagandiştii globalismului, noul internaţionalism, care însă nu este proletar, pentru că reprezintă interesele marilor corporaţii. Mulţi dintre ei s-au “înarmat” cu instrumente pentru “zăpăcit” lumea trecând prin şcolile lui George Soros, care le-a pus la dispoziţie “nutreţul pentru proşti”: creştinismul şi biserica aparţin naţiunilor “înapoiate”, progresul îl reprezintă cele care respectă drepturilor minorităţilor sexuale, de gen şi alte asemenea etc. […] Conducerea României de astăzi îşi imaginează că, dacă va slugării străinii, va avea şi ea un loc printre “elite”. Dar sluga rămâne slugă şi nu va găsi loc nici măcar la bucătăria stăpânilor. USR-iştii vor încerca să forţeze pentru a căpăta cât mai multă putere. Îi cred în stare să meargă până la anticipate sperând să obţină mai multe locuri în parlament. Principalul lor duşman sunt cei de la AUR care, de altfel, sunt singurii care le pot ţine piept rămânând credibili în faţa electoratului. USR-Iştii ca şi aliaţii lor din PLUS sunt fără ţară şi fără credinţă, nu vorbesc bine o limbă străină, dar o uită pe a lor…”, scris Eugen Mihăescu pentru sursa citată.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Ghidul incorect politic – Despre încălzirea globală și ecologism, de Christopher C. Horner  și vei contribui la susținerea siteului R3Media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE