ACTUALITATEZiarul Făclia: Un preot din Cluj-Napoca a fost amendat de jandarmi pentru...

Ziarul Făclia: Un preot din Cluj-Napoca a fost amendat de jandarmi pentru că le-a urat să ajungă în Rai. Omul legii a luat-o ca pe-o amenințare

Un preot aflat în Piața Gării din Cluj-Napoca a fost amendat de către un echipa de jandarmi pentru un motiv neobișnuit.

Aflat la fața locului pentru a-și conduce copiii la tren, preotul a fost oprit de jandarmi pentru că nu purta mască, dar nu a fost amendat, scrie Ziarul Făclia.

Încântat că a primit un simplu avertisment, omul Bisericii a dorit să le arate recunoștința sa oamenilor legii, binecuvântându-i astfel: „vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din păcate, însă, jandarmii au luat această urare ca pe o amenințare și astfel l-au amendat pe preot cu 2.000 de lei.

Astfel, pe procesul verbal este menționată nepurtarea măștii dar și fraza „și a spus că îmi i-a(sic!) familia și mi-o duce în Rai” (foto).

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumim!

Redacția R3media

Dacă dorești să fii alături de noi, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

[gs-fb-comments]

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate