ACTUALITATEZiarul Făclia: Un preot din Cluj-Napoca a fost amendat de jandarmi pentru...

Ziarul Făclia: Un preot din Cluj-Napoca a fost amendat de jandarmi pentru că le-a urat să ajungă în Rai. Omul legii a luat-o ca pe-o amenințare

Un preot aflat în Piața Gării din Cluj-Napoca a fost amendat de către un echipa de jandarmi pentru un motiv neobișnuit.

Aflat la fața locului pentru a-și conduce copiii la tren, preotul a fost oprit de jandarmi pentru că nu purta mască, dar nu a fost amendat, scrie Ziarul Făclia.

Încântat că a primit un simplu avertisment, omul Bisericii a dorit să le arate recunoștința sa oamenilor legii, binecuvântându-i astfel: „vă doresc să ajungeți în Rai cu toată familia”.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Dacă Dumnezeu nu ar exista de G.K. Chesterton vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Din păcate, însă, jandarmii au luat această urare ca pe o amenințare și astfel l-au amendat pe preot cu 2.000 de lei.

Astfel, pe procesul verbal este menționată nepurtarea măștii dar și fraza „și a spus că îmi i-a(sic!) familia și mi-o duce în Rai” (foto).

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Tinctură de propolis și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT