ACTUALITATEComitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU): În spațiile deschise, masca poate...

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU): În spațiile deschise, masca poate fi îndepărtată pentru fumat, mâncat, băut sau alergat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență (CNSU) a decis în ce situații masca de protecție poate fi îndepărtată în spațiu deschis, pentru perioade scurte de timp, a informat, luni, Grupul pentru Comunicare Strategică (GCS).

„În localitățile sau județele în care portul măștii de protecție este obligatoriu în spațiile deschise, este permisă înlăturarea acesteia pentru perioade scurte de timp în vederea fumatului, consumului de produse alimentare sau băuturi în afara teraselor, cât și pentru desfășurarea activităților sportive individuale sau altor asemenea activități, doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și la minim 2 metri față de alte persoane”, se precizează în comunicatul Grupului pentru Comunicare Strategică.

Măsura, prevăzută prin Hotărârea 50 din 26.10. 2020,  este valabilă doar dacă persoanele sunt în afara zonelor de trafic pietonal și pot respecta o distanță de cel puțin 2 metri față de alte persoane.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT