ACTUALITATEVIDEO | Dr. Adrian Streinu Cercel ADMITE că vaccinații transmit virusul la...

VIDEO | Dr. Adrian Streinu Cercel ADMITE că vaccinații transmit virusul la fel ca nevaccinații, chiar de la pupitrul Senatului: Ce facem cu certificatul verde, în acest caz?

În dezbaterile de la Senat privind adoptarea certificatului verde, o intervenție aparte a fost aceea a doctorului Adrian Streinu-Cercel.

De la pupitrul Senatului României, acesta a explicat foarte clar că testele PCR nu determină existența bolii, ci a virusului și că persoanele vaccinate pot transmite virusul la fel ca și cele nevaccinate.

„Covidul este boala generată de infecția cu virusul așa zis SarsCov 2, care este noul coronavirus. RT-PCR detectează prezența virusului și nu a bolii. Ca atare, mă așteptam ca astăzi să discutăm ce facem în cazul certificatului verde cu persoanele care sunt vaccinate, știm că se pot infecta, știm că pot să transmită virusul, prin testarea evident, și diagnosticarea prin RT-PCR. Dar în același timp, pot să intre cu certificatul verde, oriunde.

Hrănește bine(le)!Cumpără suplimentul alimentar Propolis mielat (tinctură de propolis cu miere) și vei contribui la susținerea siteului R3media

Și atunci ar fi trebuit să punem un semn de egalitate între cei care sunt vaccinați, cei care au anticorpi de care v-am vorbit înainte, și care nu figurează nicăieri și nu pot intra nicăieri și respectiv celelalte categorii de personal care evident nu vor să se vaccineze, nici nu se caută, etc. Cred că aici ar fi trebuit să fie dezbatere în Senatul României și nu despre PCR și respectiv de boala care se cheamă Covid-19”, a declarat Cercel.

MAI MULTE DE LA ACELAȘI AUTOR

Dragi prieteni,

dacă doriți o presă independentă, trebuie s-o susțineți. În România, mediul economic este conectat la sistemul global și nu există, precum în Statele Unite sau alte țări, companii care să-și asume susținerea cauzei naționale.

Recenta criză a arătat câtă nevoie există pentru o presă independentă, care să nu depindă de subvențiile guvernamentale și de banii multinaționalelor.

Trebuie să știți: nimeni nu-mi „editează” ideile și materialele publicate. Sunt un om liber. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, contribuie și tu printr-o donație, oricât de mică. Împreună, putem reuși multe.

Mulțumesc.

Mihai Șomănescu
Publisher R3media

Cele mai populaR3 articole

Articole R3laționate

IMPORTANT

Fiți LEI pentru R3: Am strâns 12.851 de lei din 45.000,...

Dragi prieteni, aici o să vă țin la curent cu campania de donații pe care am început-o pe 1 iulie 2021 și care se termină...