marți, aprilie 16, 2024
ACTUALITATEWashington Post admite: Persoanele vaccinate formează, acum, majoritatea cazurilor de deces din...

Washington Post admite: Persoanele vaccinate formează, acum, majoritatea cazurilor de deces din cauza Covid

Publicația Washington Post a titrat că „Persoanele vaccinate formează majoritatea deceselor cauzate de Covid”, iar apoi a schimbat titlul în „Pandemia Covid nu mai este, în principal, a nevaccinaților. Iată de ce”.

În newsletterul medical transmis de publicație, se afirmă că 58% dintre decesele asociate acestei boli în August s-au înregistrat la persoane vaccinate sau care aveau și busterul făcut, citându-se o analiză realizată de Kaiser Family Foundation.

WP notează că este „continuarea unui trend problematic care a apărut pe parcursul anului trecut”. Mai precis, în septembrie trecut, vaccinații reprezentau 23% din decese, în ianuarie și februarie 2022, procentul a crescut la 42%, relevă sursa citată.

„Nu mai putem spune că este o pandemie a nevaccinaților”, a spus Cynthia Cox, vice-președintele Kaiser Family Foundation.

Conform acesteia, era de așteptat să se întâmple acest lucru, pentru că „vaccinurile își pierd din eficiență împotriva virusului în timp”, deși asta contrazice tot ce s-a publicitat când a fost vorba de vaccinare. Atunci, s-a spus că vaccinarea va duce la dispariția virusului. Acum, afirmă Cynthia Cox, e nevoie de bustere constant pentru a preveni îmbolnăvirea și moartea.

Totuși, Center for Disease Control (CDC), agenția guvernamentală americană, afirmă că grupurile vaccinate au un risc mai mic de deces din cauza infecției Covid-19, decât nevaccinații, dacă datele analizate sunt grupate pe vârstă, relevă Washington Post.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Povestiri rusești de Crăciun – Antologie și vei contribui la susținerea libertății ideilor și a editurii Contra Mundum

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE