sâmbătă, aprilie 20, 2024
ACTUALITATEGeorge Simion: Vom apela la români să iasă în stradă, să nu...

George Simion: Vom apela la români să iasă în stradă, să nu se supună civic, dacă ni se va impune discriminarea pe criterii medicale. Ne vom lega cu lanțuri în Parlament dacă va fi nevoie

Co-președintele AUR, George Simion, a spus că formațiunea sa va face totul pentru a împiedica discriminarea pe baze medicale.

El a spus că va face apel la nesupunere publică pentru a protesta, dar a mai zis și că membrii AUR se vor „lega cu lanțuri în Parlament”, dacă va fi nevoie.

„O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare”

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Majoritatea românilor au trecut prin boală, au anticorpi necesari au protecția necesară mult mai de durată și mult mai sigură decât aceste feluri experimentale.(…)

Vom fi suficient de vocali astfel încât aceste măsuri și pașaportul verde să nu se introducă în țara noastră. O să ne luptăm și dacă e nevoie ne legăm în lanțuri în Parlamentul României pentru a opri discriminarea pe bază de vaccinare.

Ține-ți EROII aproape! Cumpără un tricou sau o bluză cu chipul unui Mare Român și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Se încearcă pe baza unor noțiuni nobile precum sănătatea, siguranța să ni se dea calificative „tu ești bun că te-ai vaccinat, tu nu ești bun că nu te-ai vaccinat”.

Şi vom ajunge poate la felul de a primi punctaj ca în China, o societate foarte bine controlată pe baza felului în care respecți regulile impuse de Guvern. Noi în România cel puțin avem o experiență care ne face să fim sceptici la ceea ce Guvernul ne ordonă și ne gândim de două ori dacă se acționează înspre binele nostru”, a spus George Simion la emisiunea lui Răzvan Dumitrescu.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE