joi, februarie 29, 2024
ACTUALITATEVolodimir Zelenski atacă Ungaria pentru că nu susține Ucraina. Mesaj către UE:...

Volodimir Zelenski atacă Ungaria pentru că nu susține Ucraina. Mesaj către UE: Încetați să mai ascultați orice scuză de la Budapesta!

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a cerut Uniunii Europene să împiedice orice ajutor rusesc pentru a câștiga bani în Europa și să nu mai asculte „scuzele” Ungariei,

„Vă îndemn la nivelul Uniunii Europene să ridicați problema solidarității în apărarea libertății și a umanității! Nu poate exista nicio filială rusă în Europa care să împartă UE din interior, încercând să ajute Rusia să facă cât mai mulți bani posibil chiar și acum.

Acest lucru trebuie să înceteze, iar Europa trebuie să înceteze să asculte orice scuze de la Budapesta”, a spus șeful statului ucrainean.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Să nu trăim în minciună. Un manual pentru disidenții creștini, de Rod Dreher, vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Ungaria a anunțat că nu va sprijini Ucraina în actualul conflict al acesteia cu Rusia atât timp cât Kievul continuă să priveze minoritatea maghiară de drepturile ei, a declarat miercuri ministrul de externe ungar Peter Szijjarto, care a insistat că țara sa susține o relație de „respect reciproc“ cu Moscova, scrie agenția EFE.

„Dacă ucrainenii nu renunță la aceste politici, posibilitățile guvernului ungar de a sprijini Ucraina, inclusiv în actualul conflict, sunt puternic limitate“, a explicat șeful diplomației ungare.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

spot_img

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE