duminică, octombrie 1, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Un cont de Twitter ucrainean susține că a publicat o...

VIDEO | Un cont de Twitter ucrainean susține că a publicat o filmare în care se văd lansatoare românești de rachete pe frontul din Ucraina

Contul ucrainean de Twitter, „Ukrainian Front” susține că are imagini cu sistemul românesc de rachete cu lansare multiplă (MLRS) APR-40, aflat pe frontul din Ucraina.

Imaginile arată, într-adevăr, acest sistem, dar nu este prezentată nicio dovadă privind faptul că acestea ar fi filmate în Ucraina. Până în prezent, nu s-a vorbit în mod oficial despre transferul acestui sistem către Ucraina și nici nu se cunoaște numărul de MLRS-uri APR-40 oferite de România, scrie Defense România.

Dacă se confirmă că sistemul românesc de rachete cu lansare multiplă (MLRS) APR-40 a ajuns în Ucraina acest lucrau înseamnă că acestea au fost transferate ca parte a sprijinului militare pe care Bucureștiul îl oferă Kievului, dar despre care preferă să nu vorbească.

Anterior, la sfârșitul anului trecut, surse ucrainene au semnalat prezența în zona operației militare speciale din Ucraina a transportoarelor blindate de producție românească TAB-71M, publicând fotografii cu acestea, scrie Defense Romania.

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

CITEȘTE MAI MULT

2 COMENTARII

  1. “Un cont de twitter a publicat…” – și este preluată ca informație oficială??? Facerea de bine… când cel pe care îl ajuti te scoate din casă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

37,000FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate