joi, februarie 9, 2023
ACTUALITATEVIDEO: Youtube a șters un clip în care marele campion Pat Cash...

VIDEO: Youtube a șters un clip în care marele campion Pat Cash vorbește despre efectele adverse ale vaccinului asupra mamei sale și cum medicii refuză să le raporteze | Vi-l oferim noi

Gigantul media Youtube a șters un nou clip de pe canalul R3media. De data aceasta, victima cenzurii a fost un scurt video în care marele campion australian de tenis, Pat Cash, vorbește despre efectele adverse suferite de mama sa, după ce s-a vaccinat.

Clipul a rezistat doar câteva minute pe Youtube, apucând să acumuleze doar…19 vizualizări, înainte de cenzura să intre în funcțiune.

Cenzorii Youtube au reproșat faptul că videoclipul ar conține „Informații medicale eronate”. Nu este clar cum a verificat Youtube informațiile despre mama lui Pat Cash și a constatat că cele spuse de fiu nu sunt adevărate.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

În mass-media nu am găsit nicio referință la mama lui Cash. În schimb, în presa australiană i se reproșează lui Cash că…a lăudat Ivermectina, pe care a folosit-o cu succes.

În clip, fostul campion de la Wimbledon mai spune că doctorii i-au zis mamei sale că nu vor raporta efectele adverse suferite de aceasta după vaccin. Poate aici este cauza interzicerii?

În orice caz, R3media vă oferă aici clipul, subtitrat în limba română. Nu este primul clip al R3media șters de Youtube. În august, compania deținută de Google a șters un video al senatorulului american Rand Paul despre libertate.

Chiar și așa, canalul de Youtube al R3media a ajuns la 1.500 de abonați. Vă mulțumim!

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate