luni, februarie 6, 2023
ACTUALITATEVIDEO | Tulsi Gabbard, fostă membră a Congresului SUA: Laboratoarele bio-chimice din...

VIDEO | Tulsi Gabbard, fostă membră a Congresului SUA: Laboratoarele bio-chimice din Ucraina trebuie închise imediat, reprezintă un pericol pentru toată lumea. Victoria Nuland nici măcar nu a negat că sunt acolo

Tulsi Gabbard, fostă membră a Congresului american și veteran a armatei SUA, a criticat-o dur pe Victoria Nuland, subsecretar al Departamentului de stat al SUA, în contextul războiului din Ucraina.

Gabbard a zis că în loc să admită gravitatea existenței laboratoarelor cu patogeni periculoși într-o zonă de război, Victoria Nuland a pregătit deja scuza conform căreia, altcineva este vinovat pentru situația creată. Victoria Nuland a recunoscut, sub jurământ, existența acestor laboratoare în Ucraina.

„Seriozitatea situației nu poate fi subestimată de nimeni din America și din lume. În primul rând, Nuland nu a spus „nu” când a fost întrebată de existența armelor biologice și chimice în Ucraina.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Cultura noastră: ce a mai rămas din ea, de Theodore Dalrymple vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Au încercat categoric să ascundă (situația). În loc să admită că este o situație gravă, „avem acești patogeni între 20-30 locuri din Ucraina, zonă de război”, răspunsul său către senatorul Rubio a fost să arate cu degetul. E clar că se pregătesc, că dacă se întâmplă ceva, să aibă vina pregătită pentru altcineva.

Este culmea iresponsabilității. Dacă războiul din Ucraina nu se termină curând, în noaptea asta, există posibilitatea certă ca unul dintre aceste laboratoare să fie compromis și nu va fi suferi doar populația Ucrainei, ci va fi o criză globală.

Hrănește bine(le)! Cumpără suplimentul alimentar Etamynis (alergie la praf, polen, venin) și vei contribui la susținerea siteului R3media.

Aceste laboratoare trebuie să fie închise imediat, reprezintă un pericol pentru toată lumea”, a spus Gabbard la Fox News.

În altă ordine de idei, politicianul democrat spune că nu înțelege de ce America nu se așează la masa negocierilor cu Rusia și preferă să escaladeze conflictul, ceea ce ar duce la un război mondial devastator, între două puteri nucleare.

„În loc să folosim această fereastră de oportunitate deschisă de președintele Zelenski, acum 24-36 de ore, să reușim o pace negociată, ei (experții în politică externă) încearcă să facă pe durii, vor să impună o zonă de non-survol. Dar asta nu va face decât să escaladeze criza, va crește suferința poporului ucrainean și va pune piloții noștri în duel cu piloții ruși, ceea ce înseamnă război direct cu Rusia, cealaltă mare putere nucleară a lumii.

Un astfel de război ar distruge lumea întreagă.

Trebuie să învățăm din lecțiile din Irak, Afganistan, Libia și să oprim nebunia”, a mai explicat Gabbard, care la alegerile din 2020 l-a susținut pe Joe Biden.

PARTENERI

WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

 • Sub bocancul lui BocanceaSub bocancul lui Bocancea
  De cateva zile la Iasi avem ocazia sa vedem Razboiul din Ucraina. Nu este vorba de mascarada ruso-americana din Ucraina, ci de o alta mascarada care se vrea a fi… Read more »
WordPress RSS Feed Retriever by Theme Mason

Dragi prieteni,

Trebuie să știți: nimeni nu ne „editează” ideile și materialele publicate. Suntem oameni liberi. Dacă îți place și dorești să citești și în continuare materiale pe R3media, urmărește-ne pe Google News, Telegram, Facebook sau Twitter. Sau poți să te abonezi, gratuit, la Newsletter.

Înscrie-te la newsletterul R3Media

Te rog așteaptă puțin

Mulțumim! Bine-ai venit în comunitatea noastră

2 COMENTARII

 1. Așa cum se vede în imaginea dvs., video-ul „înrudit” numit „Why are we funding this ?” ne este oferit și este MULT mai interesant.

  D-l T. Carlson (numit de Stânga americană „indispensabilul domn Tucker Carlson”) spune acolo lucrurilor pe nume cu încă și mai multă claritate (iată link-ul, deși n-ar fi nevoie):

  https://www.youtube.com/watch?v=AugzqXPYaOc

  D-l TC spune acolo că, până acum 3-4 zile „nu se știa” … Adică el găzduiește în interviuri și reprezentanți ai Stângii americane, dar nu e la curent cu ce scrie aceasta de luni și ani ? Până și eu, de exemplu, știam de la ei de aceste „farmacii” de luni bune (nu că știam dacă e real, dar știam de afirmații, hărți localizatoare etc.)

  Și de ce trebuie să traduceți ? După peste 32 ani de democrație, mai au nevoie oamenii de traducere ?

  Mulțumesc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

34,500FaniÎmi place

Articole populaR3 în ultimele 24 h

Articole R3laționate