luni, aprilie 15, 2024
ACTUALITATEVIDEO | Proteste masive în centrul Parisului din cauza erodării nivelului de...

VIDEO | Proteste masive în centrul Parisului din cauza erodării nivelului de trai și politicilor lui Emmanuel Macron. Manifestanții au atacat magazine și au incendiat obiecte

Mii de persoane au protestat în centrul orașului Paris față de erodarea nivelului de trai în Franța, existând unele incidente violente, pe fondul acțiunilor greviste ca reacție la politicile Administrației Emmanuel Macron, anunță Mediafax.

Protestele sunt organizate de sindicatele Confederația Generală a Muncii (CGT), Forța Muncitorească (FO), Federația Sindicală Unitară (FSU) și Solidari.

Manifestanții cer majorări salariale, pentru atenuarea efectelor inflației, și denunță acțiunile Guvernului Elisabeth Borne de rechiziționare a anumitor rafinării și depozite ale grupului TotalEnergies, în efortul de a relua parțial furnizările de carburanți, în contextul continuării grevei.

Citești și ajuți! Cumpără cartea: Evul întunecat, noua moralitate de Joseph Sobran vei contribui la susținerea libertății ideilor și implicit, a siteului R3media.

Grupuri de manifestanți au atacat sedii de magazine și au incendiat mobilier pietonal, în cursul protestelor din centrul Parisului.

Potrivit Poliției, printre manifestanți au fost identificați aproximativ 200 de indivizi cu cagule care au comis violențe, informează postul BFMTV, citat de Știripesurse.

CITEȘTE MAI MULT

PARTENERI

Loading RSS Feed

Loading RSS Feed

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

38,400FaniÎmi place

CELE MAI CITITE 24 h

Articole RELAȚIONATE